foto

Goodies: win één van de Classic Pataloha Shirts van Patagonia

Patagonia staat bekend als een topmerk als het gaat om kleding. Dat Patagonia zich daarbij ook sterk inzet voor een betere wereld is voor velen een onbekende bijkomstigheid. Neem nu de te winnen Classic Pataloha shirts van deze prijsvraag. Ze zijn gemaakt van 100% organisch katoen. 'Klinkt logisch' zul je denken, want katoen is een natuurlijk product. Maar je zou er verbaasd van staan als je wist hoeveel onnatuurlijke toevoegingen er worden gebruikt in de katoenteelt. En dan met name de schadelijke stoffen, zoals insecticiden en kunstmest.

Classic Pataloha Shirts van PatagoniaSinds 1996 maakt Patagonia alleen nog gebruik van organisch geteeld katoen. Daarbij worden geen schadelijke stoffen gebruikt en dus heb je een product dat tevens beter is voor het milieu. Dat dat niet ten koste hoeft te gaan van kwaliteit bewijzen onder andere deze Classic Pataloha shirts wel: de stof voelt heerlijk aan en zeker gedurende warme zomerdagen zul je je lekker in je vel voelen met een dergelijk shirt.

De Classic Pataloha shirts zijn er in diverse exclusieve prints die helemaal voor 'zon' en 'zomer' staan. Het shirt weegt slechts 170 gram en is dus gemaakt van 100% organic cotton (organisch katoen). Kortom: de ideale prijs voor een zomerse Goodies-prijsvraag!

En om één van de twee Classic Pataloha Shirts te winnen hoefde je alleen even een bezoek brengen aan de site van Patagonia om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Patagonia ontwikkelde voor hun technische kleding een speciale techniek om naden beter af te werken, genaamd CSS. Maar waar staat CSS voor?

  CSS: Composite Sealing System
CSS: Composite Seam System
CSS: Closed Sealing system

De winnaars van deze prijsvraag zijn: Ingrid van Ommen en Henk Veldmans.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Patagonia, committed to the core.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }