foto

Goodies: win één van de Polar Outdoor Computers

Met de Outdoor Computer van Polar kun je meten wat de omstandigheden zijn tijdens het buitensporten: tijd, hoogte, luchtdruk, hartslag en kompas (bij AXN500), het is allemaal voor handen met de AXN300 en de AXN500. In deze Goodies-prijsvraag maak je kans op één van de twee nieuwste toevoegingen aan de serie Polar Outdoor Computers: de Polar AXN300 Blue Frost Outdoor Computer t.w.v. EURO 229,95 of de Polar AXN500 Green Camo Outdoor Computer t.w.v. € 349,95.

Polar Outdoor ComputersPolar 300 (Blue Frost) Outdoor Computer
De Polar 300 BlueFrost Outdoor Computer is geschikt voor iedere outdoor fun sporter, maar bij uitstek geschikt voor skiërs en snowboarders. Met de hoogtemeter houd je bij hoeveel afdalingen je maakt, controleer je je verticale snelheid omhoog bij een beklimming of omlaag bij een afdaling van de piste. Met de hartslagfunctie volg je je lichaamsprestaties, zoals calorieverbruik en hartslag. De barometer geeft de wisselende weersomstandigheden grafisch weer. Door de kleurcombinatie lijkt het model smaller, dus ook geschikt voor vrouwen. De Polar AXN300 beschikt over: hoogtemeter, barometer, hartslagmeter, horloge en meer...

Polar 500 (Green Camo) Outdoor Computer
De roestvrijstalen Polar 500 GreenCamo Outdoor Computer is geschikt voor de outdoor pro's, dus ook voor mensen die in de outdoor wereld werken zoals, militairen en reddingsteams. Het ingebouwde kompas geeft extra informatie over je locatie, zeker wanneer deze gecombineerd wordt met de hoogte. Hierdoor kun je je exacte locatie op de kaart eenvoudig bepalen. Met de Polar OwnCal®-functie meet je je huidige energieverbruik en je energieverbruik per uur. Zodat je op tijd je energievoorraad kunt aanvullen en niet voor verassingen komt te staan tijdens de tocht. Zie hoe een stijging of daling effect heeft op je hartslag, beheer je eigen trainingsdagboek, volg je hoogteprofiel en nog meer interessante informatie met de Polar Precision Performance software. Duurzaam model en door zijn fraaie kleuren perfect te gebruiken in ruige omgevingen. De Polar AXN500 beschikt over: hoogtemeter, kompas, barometer, hartslagmeter, software, horloge en meer...

Polar Outdoor Sport boek
Naast deze twee te winnen Polar Outdoor Computers verloot Polar ook nog eens een extraatje weg onder de deelnemers: 25 exemplaren van hun handige Outdoor Sport boekje (Engelstalig).

Wilco van Rooijen, beroepsavonturier gebruikt de Polar Outdoor Computers
"Hartslagmeting geeft mij extra zekerheid. Niet alleen tijdens trainingen, maar ook tijdens mijn outdoor sports. Als ik een berg beklim is mijn outdoor computer mijn ‘buddy’. Ik zie mijn hartslag oplopen naarmate het terrein zwaarder en steiler wordt. Ik weet uit trainingen waar mijn omslagpunt ligt. Ik weet dus ook waar ik onder moet blijven wil ik mijn inspanning uren volhouden tot op de top! Maar ook na mijn outdoor activiteiten kan ik op de computer precies mijn inspanningsgrafiek bekijken en beoordelen. Hoe snel is mijn hartslag gestegen, gedaald, wat was deze gemiddeld, wat was deze maximaal en hoeveel energie heb ik verbrand. Ik zie dan ook in welke hartslagzones ik meer zou moeten trainen. Bovendien zie ik op mijn outdoor computer of ik voldoende snel herstel en of ik voldoende geacclimatiseerd ben voor een bepaalde hoogte. Meten voor mij is weten."

Wilde jij graag één van de bovenstaande nieuwe Polar Outdoor Computers óf een Outdoor Sport boekje winnen? Dan had je mee moeten doen aan deze prijsvraag (en de vraag natuurlijk goed moeten lezen!) door een bezoek te brengen aan de site van Polar Nederland om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Er zijn verschillende modellen van de Polar Outdoor Computer, waarvan de twee bovenstaande kleuren-opties de nieuwste twee toevoegingen zullen zijn. Hoeveel modellen Polar Outdoor Computers zijn er daarmee in totaal?

  4 modellen
5 modellen
6 modellen

De vele winnaars van deze prijsvraag hebben hun prijs reeds thuisgestuurd gekregen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Polar Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }