foto

Goodies: Raichle Mt. Trail XT GTX!

Raichle of Switzerland: schoenen, maar dan van Zwitserse kwaliteit. Deze keer kun je in de Goodies-prijsvraag een prijs winnen waar je letterlijk nog jaren mee rond zult lopen. Het paar Mt. Trail XT GTX schoenen is namelijk niet alleen super comfortabel, het is ook nog eens gemaakt met de Zwitserse kwaliteit die garant staat voor jarenlang onbezorgd plezier van je schoenen.

Raichle Mt. Trail XT GTXEerder al kon je op deze site alles lezen over een ander paar van Raichle, de Mt. High. Deze komen uit dezelfde serie als de Mt. Trail XT GTX: de backpacking-serie. Bij deze schoenen staan draag-comfort, perfecte pasvorm en stevige grip voorop, zodat je tijdens een lange tocht met een rugzak op je rug je in elk geval geen zorgen hoeft te maken over je voeten.

De Mt. Trail XT GTX zijn aan de buitenkant voorzien van leer met een GORE-TEX lining. Onderop vind je een Vibram-zool, welke gebruik maakt van het 'Rolling II Advanced Sole Concept'. Door toepassing van verschillende lagen wordt het natuurlijk afrollen van je voet gestimuleerd en krijg je dus minder snel last van vermoeide voeten. Het interne 'Motion Control Concept' zorgt er verder voor dat je voet niet zijwaarts te scherp kan ombuigen, waardoor blessures worden voorkomen als je bijvoorbeeld op een pad van losse stenen loopt. En tot slot is de neus nog voorzien van een extra versteviging, zodat je tenen extra beschermd zijn tijdens het lopen op ruig terrein in de bergen.

Overigens goed om te weten: zoals bij veel schoenen van Raichle zijn er aparte modellen voor de dames en de heren. Bij de dames gaat het van maat 3-8.5, terwijl het heren-model verkrijgbaar is in de maten 6-12 en 13.

Wilde jij kans maken op zo'n schitterend paar Mt. Trail XT GTX schoenen, ga dan naar de site van Raichle om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

De te winnen Mt. Trail XT GTX schoenen maken deel uit van de Backpacking-serie van Raichle. Naast deze serie zijn er onder andere ook nog de volgende series van Raichle schoenen te noemen:

  Expedition, Hiking, Multifunction
Mountaineering, Hiking, Climbing
Mountaineering, Hiking, Multifunction

De winnaar van deze prijsvraag was Arjan Kok.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RB Agenturen, de importeur van Raichle in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }