wit www.hiking-site.nl, de site voor actieve buitensporters wit
goodies foto

Goodies: win 1 van de 3 RECTA navigatie-pakketten t.w.v. €100!

We begonnen de december-maand met een oude bekende onder de Goodies: stuur zo veel mogelijk 'virtuele beste wensen' en je maakt kans op één van de drie navigatie-pakketen van RECTA die worden weggegeven. In deze pakketten vind je onder andere een RECTA DP65 kompas (inclusief lederen etui), een RECTA kaarthoekmeter en een RECTA curvimeter. Een complete navigatie-set dus. Er werden er in deze eerste twee weken van december maar liefst 3 van weggegeven!

RECTA navigatie-pakketDe winnaars van deze wedstrijd zijn: Edwin van den Berg, Michel Kriens en Cor Claassens. Zij dienen zich uiterlijk 15 januari 2005 te melden met hun volledige naam en adres om het recht op hun prijs niet te verliezen.

Wedstrijd-regels
Omdat het niet zo maar een prijs is die deze maand werd weggegeven waren er uiteraard enkele (simpele) regels verbonden aan deelname:

  • Deelname staat open voor alle bezoekers van de site, woonachtig in Nederland of België
  • Deelnemers mogen zo vaak meedoen als ze willen, maar alléén gelezen kaarten tellen mee voor deelname
  • Email-adressen die reeds vaker zijn gebruikt (voor ontvangers) tellen niet mee. Je mag dus niet 100 keer naar dezelfde persoon een kaart sturen.
  • Als het IP-adres van de zender en ontvanger gelijk zijn telt de E-card/inzending niet mee. Ga dus niet 100 kaarten naar je eigen andere email-adressen sturen.
  • Email-adressen van zowel de verzenders als de ontvangers worden (tijdelijk!) in een database opgeslagen. Na afloop van de wedstrijd zullen alle deelnemers per email bericht ontvangen wanneer de winnaars bekend zijn.
  • E-cards naar de mensen van Hiking-site.nl en/of Robijns tellen niet mee :o)
  • De wedstrijd loopt van 1 december 2004 t/m 14 december 2004
  • De winnaars worden geloot uit alle mensen die minimaal één E-card hebben verzonden die ook daadwerkelijk is gelezen (meer E-cards is dus meer kans!). De winnaars van deze wedstrijd worden vóór 18 december 2004 bekend gemaakt. Zij dienen zich vóór 15 januari 2005 gemeld te hebben om het recht op de prijs niet te laten vervallen.
  • Mocht daartoe reden zijn, dan kunnen de wedstrijd-regels tussentijds worden aangepast
  • Door mee te doen aan deze wedstrijd geef je automatisch aan dat je de bovenstaande regels accepteert!

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV, de importeur van RECTA.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }