foto

Goodies: win een Royal Robbins Zip 'n' Go

Royal Robbins Zip 'n' GoDe Zip 'n' Go van Royal Robbins is één van de meest succesvolle 'afritsbroeken' die er op dit moment in de buitensportwinkels te krijgen is. Een goede reden dus om je best te doen om deze Zip 'n' Go ter waarde van Hfl. 179,- te winnen, dat dachten ook alle inzenders voor deze prijsvraag.

Onlangs nog werden in het ANWB-blad Op Pad verschillende trekkingsbroeken getest. Onder de lichte broeken scoorde de Zip 'n' Go bijzonder goed, onder andere door zijn bijzonder goede winddichtheid en schuurvast stof. Daarnaast staat de Zip 'n' Go bekend om zijn sneldrogendheid, een kenmerk dat erg belangrijk is als je af en toe ook een rivier doorsteekt tijdens een hike.

De vraag die je moest beantwoorden om zelf een Zip 'n Go te winnen leek wellicht vrij moeilijk. Toch was het antwoord heel erg makkelijk te vinden op de site van Royal Robbins zelf.

Met welk product en in welk jaar werd de basis gelegd voor de huidige Royal Robbins collectie?
Dit was de BILLY GOAT™ HIKING SHORT van Liz Robbins in 1975.

Onder de vele inzenders van het goede antwoord werd een Zip 'n' Go verloot. De winnaar was André van den Boogaart, hij heeft de trekking-broek inmiddels ontvangen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Jongejans Trading, importeur van o.a. Royal Robbins.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]