foto

Goodies: win een van de Rubytec zomer-pakketten

Op 1 mei leek het wel hoogzomer in Nederland: de stranden lagen vol, de wandelaars verdromden elkaar op de paden en elke fiets kwam weer uit z'n stalling. Een prima moment dus om je voorraad Sportstowels aan te vullen. Rubytec stelde speciaal voor deze prijsvraag twee 'zomer-pakketten' samen: twee Rubytec Outdoor handdoeken (medium en large), twee paar Outdoor washing gloves en een handige Travel Pillow.

Rubytec zomer-pakkettenRubytec is haast niet meer weg te denken uit de outdoor-wereld. In de afgelopen jaren hebben veel buitensporters immers ontdekt hoe handig het kan zijn om een super absorberende, snel drogende, hygiënische en zeer compacte en lichte handdoek bij zich te hebben. De voordelen van een Rubytec zijn niet uit de lucht gegrepen, want bijna elke buitensporter is bekend met het product en diens voordelen en velen hebben zich reeds een originele outdoor handdoek aangeschaft.

Wat niet iedereen weet is dat Rubytec naast de standaard outdoor handdoeken (medium en large) ook een extra grote versie heeft (formaat badhanddoek) én dat er tegenwoordig ook handige washing gloves en een heus travel pillow aan het assortiment zijn toegevoegd. Deze hebben dezelfde eigenschappen als de bekende outdoor handdoeken, maar dus een ander gebruiksdoel. De washinggloves hebben als grote voordeel dat ze snel weer schoon en droog zijn, het travel pillow komt pas echt tot zijn recht als je 'm gevuld hebt met wat kleren en je hoofd er te rusten op legt: de zachte stof voelt heerlijk aan (én is hygiënisch) en zorgt ervoor dat je in mum van tijd in dromenland bent.

Voor de prijsvraag van deze keer stelde Rubytec twee complete zomer-pakketten voor de buitensporter samen, bestaande uit twee Rubytec Outdoor handdoeken (medium en large), twee paar Outdoor washing gloves en een handige Travel Pillow.

Om één van de twee Rubytec zomer-pakketten te kunnen winnen moest je even een bezoek brengen aan dan de site van Rubytec om het antwoord te vinden op de volgende eenvoudige vraag:

Naast de superhandige sportstowel, washingglove en pillow heeft Rubytec sindskort ook een wel heel handige gadget. Wat is die gadget?

  Instant shampoo, tandpasta én scheergel in één
Vochtabsorberende sokken tegen zweetvoeten
No Battery Flash Light

De winnaars van deze prijsvraag waren Sandra Chiu en Annette de Jong.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV, de importeur/distributeur van Rubytec.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }