foto

Goodies: Rubytec-sets t.w.v. bijna 100 Euro

De sportstowels van Rubytec zijn niet meer weg te denken uit de standaard-uitrusting van menig buitensporter. De super-absorberende en sneldrogende handdoeken zijn immers ideaal voor het meenemen tijdens tochten in zowel zomer als winter. En nu sinds kort Rubytec het assortiment ook nog eens heeft uitgebreid met zowel een XL-versie (maatje badhanddoek!) en washing-gloves was er reden genoeg om een compleet set weg te geven. Of beter gezegd: twee sets! Want er waren zowel voor de dames als voor de heren een set beschikbaar gesteld, sets ter waarde van bijna 100 Euro!

Rubytec setsDe 'original sportstowels' van Rubytec zijn zoals gezegd super-absorberend en sneldrogend. Tel daarbij de eigenschappen van hygiënisch, licht van gewicht en makkelijk schoon te maken bij op en je begrijpt waarom deze handdoeken door veel buitensporters als ideaal worden beschouwd. Niet alleen voor in de bergen, maar ook aan de waterkant. En juist voor de mensen die de towels voor het watersporten gebruiken is er nu ook een XL-versie beschikbaar. Een badhanddoek van 160 bij 90 centimeter, groot genoeg dus om je af te drogen en op te liggen. Ook zijn er sinds kort zogenaamde washing-gloves (washandjes) op de markt. Met een uitsparing voor de duim zodat je ze niet steeds verliest tijdens het inzepen en net als de handdoeken zijn ze zacht, hygiënisch en sneldrogend.

De Rubytec sportstowels zijn naast de XL ook in large- (120x60cm) en medium-formaat (90x40cm) verkrijgbaar. De medium en large towels zijn te koop in de kleuren zal, blauw en groen, terwijl de extra-large towels en de washing-gloves verkrijgbaar zijn in groen en blauw.

De prijs die Rubytec beschikbaar had gesteld zijn 2 sets ter waarde van bijna 100 Euro (één medium towel, één large towel, één extra-large towel en twee washing-gloves). Er was een set voor de heren en een set voor de dames.

Wilde je echter kans maken op zo'n set, dan had je de site van Rubytec moeten bezoeken om het antwoord op de volgende vraag te vinden:

Rubytec towels zijn uniek omdat ze een speciale HDC-behandeling hebben ondergaan. Maar waar staat dat HDC eigenlijk voor?
  Highly Durable Coating
Heavy Duty Contraption
High Density Contraction

De winnaars van deze prijsvraag hebben hun prijs reeds thuisgestuurd gekregen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns, de importeur van Rubytec in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }