foto

Goodies: won jij die SNP kaart en kompas cursus?

De SNP Outdoor School biedt een zeer gevarieerd programma aan dagcursussen, meerdaagse cursussen en cursusreizen. Niet alleen voor mensen die willen leren hoe ze met een kompas of GPS om moeten gaan, maar bijvoorbeeld ook over fotograferen onderweg of weerkunde. En natuurlijk zijn er diverse cursussen op het gebied van koken in de open lucht. Deze keer maakte je middels de Goodies-prijsvraag kans op gratis deelname aan zo'n cursus, en wel de dagcursus van kaart en kompas.

SNP kaart en kompas cursusTijdens de cursus kaart en kompas leer je alle facetten kennen van zowel de kaart als het kompas. Niet alleen leer je hoe je je moet oriënteren met behulp van een kompas, maar bijvoorbeeld ook hoe je routes kunt plannen middels kaart en kompas en hoe je tijdens het wandelen gemakkelijk de juiste richting kunt volgen met behulp van je kompas.

Na deelname aan deze cursus ben je dan ook een stuk zekerder van je zaak als je afhankelijk bent van je kaart en kompas om de juiste route te kunnen volgen tijdens je eerstkomende tocht.

De winnaar van deze prijsvraag mag zelf kiezen op welke datum hij/zij wil deelnemen. De data vind je op de site van de SNP Outdoor School, samen met de rest van het cursus-programma voor dit jaar.

Maar uiteraard moest je ook naar hun site om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

In samenwerking met Natuurmonumenten heeft SNP Outdoor School een nieuwe dagcursus ontwikkeld voor 2004. Hoe heeft deze cursus?
  Natuurbehoud
Boomknuffelen
Diersporen

De winnaar van deze prijsvraag was Michiel Rutteman.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door SNP Outdoor School.

De toegekende prijs is persoonsgebonden en wordt niet uitgekeerd in geld. De cursus dient nog dit jaar (2004) gevolgd te worden.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 14-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]