foto

Goodies: win een Suunto X3HR of Suunto X6HRM!

Gedurende de afgelopen december-maand maakte je dubbelkans op een prijs omdat er zowel een Suunto X6HRM als een Suunto X3HR werd weggegeven. En het enige dat je daarvoor hoefde te doen was het spelen van de Suunto-game: een soort memory, maar dan met Suunto wristops.

De winnaars
Hoewel duidelijk in de wedstrijdvoorwaarden was gesteld dat bij constatering van valsspelen de hoofdprijs niet zou worden uitgereikt zijn er toch enkele mensen die dit geprobeerd hebben. Gelukkig voor alle andere deelnemers zijn deze valsspelers uiteindelijk gewoon gediskwalificeerd en is na overleg met Robijns, de importeur van Suunto wristops, besloten om toch de prijzen uit te reiken aan de eerlijke winnaars. De X6HRM werd gewonnen door Suzanne Duffels die net onder de 80 seconden een score van maar liefst 57 punten wist te behalen. Na loting uit alle deelnemers werd de X3HR gewonnen door Hennie van Bers


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }