wit www.hiking-site.nl, de site voor actieve buitensporters wit
goodies foto

Goodies: win een Suunto X6HR t.w.v. 469,- Euro!

In deze december-maand was er een extra grote klapper in de goodies-rubriek. Je maakte namelijk kans op een Suunto X6HR wristopcomputer ter waarde van 469 Euro. En deelnemen was makkelijker dan ooit: het enige dat je hoefde te doen is één of meerdere Suunto E-cards te versturen via deze site.

Suunto X6HR, volgende maand om jouw pols?En dat versturen werd in grote getalen gedaan. Méér dan 5000 kaarten zijn er in december verstuurd. Eerst langzaam, maar steeds sneller werd de actie opgepakt en al snel was het aantal kaarten dat verstuurd werd meer da's 100 per dag. en dat was ook niet raar, want hoe meer kaarten je verstuurd, des te meer kans je maakte op de prijs. Uiteindelijk is de winnaar geloot uit de 10 deelnemers die de meeste e-cards hadden verzonden. De winnaar was Jurgen van Vliet. Hij heeft het horloge inmiddels thuisgestuurd gekregen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV, de importeur van Suunto.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }