foto

Goodies: win een Picnic set van Tatonka

Tatonka kennen we al jaren als leverancier van allerlei handige buitensportproducten. Het assortiment van Tatonka is zeer breed: van rugzakken tot tenten en van kleding tot potten en pannen. Een typisch voorbeeld van een handig en compleet product is het Picnic set. Zeker voor de beginnende buitensporter die op zoek is naar kookgerei is het Picnic set een goede start: je hebt direct bijna alles dat je nodig hebt.

Picnic set van TatonkaHet set bestaat namelijk uit een braadpan, een sauspan, een pannendeksel/snijbord, 2 mokken, 2 lepels en 2 borden. Dat alles zit verpakt in een handige opberghoes zodat al je materiaal ook netjes bij elkaar blijft. Het is gemaakt van roestvrijstaal, dus kan ook nog eens tegen een stootje.

Bij elkaar weegt deze set nog geen kilo (960 gram) en is het pakvolume zo'n 16x13cm. Hij gaat dus prima mee in je rugzak. Hoef je zelf alleen nog maar voor een brander en het eten te zorgen en je zit gebakken tijdens elke maaltijd!

En om deze set te winnen hoefde je alleen even een bezoek brengen aan de site van Tatonka om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Veel mensen kennen Tatonka vooral van de accessoires en de rugzakken, maar sinds vorig jaar heeft Totanka een belangrijke productgroep toegevoegd aan het assortiment. Welke productgroep is dat?

  Kleding
Navigatie-middelen
Waterfilters

De winnaar van deze prijsvraag is Jutta Hartkoorn.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Jongejans Trading, de importeur van Tatonka.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }