foto

Goodies: Techni Ice HDR4 plus een koeltas

Nu het er eindelijk op begint te lijken dat de zomer doorbreekt is het altijd handig om iets te hebben om je drankjes en fruit koel te houden als je naar het strand gaat. Daarom werden er deze keer 4 vellen Techni Ice HDR4 en een koeltas als hoofdprijs in de Goodies-prijsvraag weggegeven.

Techni Ice HDR4 plus een koeltasDe Techni Ice HDR4 vellen zijn een sterke verbetering van de al bestaande gelpacks zoals veel mensen die meenemen om hun drank en fruit koel te houden. Niet alleen zijn ze bijzonder licht van gewicht en flexibel, maar ook nog eens bijzonder sterk en duurzaam. Ze blijven veel langer koud dan de bestaande gelpacks en in tegenstelling tot bijvoorbeeld de bekende zakjes met ijsblokjes hoef je niet bang te zijn voor vocht als ze ontdooien. Een ander groot voordeel van de Techni Ice HDR4 vellen is dat ze op maat geknipt kunnen worden. Dus bijvoorbeeld ook voor in een zijvak van je rugzak zodat je tijdens een warme zomerhike altijd verzekerd bent van een frisse slok water.

Maar de Techni Ice HDR4 vellen zijn ook voor andere doeleinden te gebruiken. Zo kunnen de koele packs onder andere ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een verzwikte pols of enkel te koelen of een stijve nek juist op te warmen (ze kunnen in de magnetron ook verwarmd worden tot hotpacks!).

Om de 4 vellen Techni Ice HDR4 en de koeltas van deze prijsvraag te winnen moest je een bezoek brengen aan de site van High Quality Products om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Techni Ice HDR4 vellen zijn precies op maat te knippen omdat ze in aparte cellen zijn opgedeeld. Maar hoeveel cellen bevat een vel Techni Ice HDR4 eigenlijk standaard?

  20 cellen
24 cellen
28 cellen

De winnaar van deze prijsvraag was Kevin Oort.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door HQPFRANCE, de importeur van Techni Ice HDR4.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }