foto

Goodies: The North Face Windstopper Hybrid Jacket

De ideale combinatie van een Apex soft shell met de winddichtheid van Gore Windstopper, dat is in het kort het Windstopper Hybrid Jacket van The North face dat je in deze prijsvraag kon winnen.

The North Face Windstopper Hybrid JacketHet Windstopper Hybrid Jacket van The North face is uitgevoerd met het ademende Apex Soft shell materiaal dat The North Face al eerder toepaste. Door dit nu te combineren met Gore Windstopper hebben ze een combinatie gemaakt die zich prima leent voor actieve buitensporters die comfort en bescherming tegen de elementen belangrijk vinden.

Het Hybrid jack is voorzien van 2 ruime zakken, welke met ritsen kunnen worden afgesloten. Verder wordt er ook onderaan geen warmte verloren omdat hier het jack middels een koord strakker gemaakt kan worden.

In de winkel kost het Windstopper Hybrid Jacket van The North Face 160 Euro, maar je kon 'm gratis winnen met de prijsvraag. Daartoe had je de site van The North Face Europa moeten bezoeken om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Sindskort heeft Nederland een eigen The North Face Store. waar is die winkel gevestigd?

  Amsterdam
Den Haag
Rotterdam

De winnaar van deze prijsvraag was Henk Jens Keestra.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door CJ Agencies, de importeur van The North Face in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]