foto

Goodies: The North Face Base Camp Duffle

De Base Camp Duffle van The North Face is zo'n typische klassieker die je eigenlijk bij elke expeditie kunt verwachten. Het is een zeer ruime en oerstevige materialenzak die zich ook nog eens makkelijk laat vervoeren of ophijsen.

The North Face Base Camp DuffleMaar natuurlijk hoef je niet persé op expeditie te gaan om het nut van de Base Camp Duffle in te zien. Deze duffle kan immers ook prima dienst doen als flight-bag of gewoon als grote materialentas om al je klimspullen bij elkaar te houden.

De Base Camp Duffle is gemaakt van oersterk PVC tarpaulin. De tas is voorzien van stevige schouderriemen en zogenaamde D-zip met beschermflap. Aan beide zijden is de Base Camp Duffle voorzien van Daisy-chains om eventueel klein materiaal aan te hangen of de tas stevig te kunnen verankeren met touwen bovenop een vrachtauto of jeep. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de tas op te hijsen aan de speciale handels op het eind.

Om het materiaal in de tas stevig vast te zetten zijn er 4 compressie-straps aangebracht. Binnenin vind je mesh pockets (van gaas gemaakt dus) en bovenop de tas zit uiteraard een speciaal vakje om je naamlabel in op te bergen.

De The North Face Base Camp Duffle is verkrijgbaar in meerdere maten (S, M, L en XL), maar bij deze prijsvraag maak je kans op de medium-versie. Deze heeft een capaciteit van 70 liter, een gewicht van ongeveer 1600 gram en een omvang van 61x38x38 centimer. Deze Duffle van The North Face heeft een winkelwaarde van 100 Euro, maar in deze prijsvraag kon je 'm gratis winnen!

Om de The North Face Base Camp Duffle van deze prijsvraag te winnen moest je een bezoek brengen aan de site van The North Face om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

The North Face heeft ook een serie welke bekend staat als zowel geschikt voor tijdens het klimmen als in het dagelijks leven. Wat is de naam van deze uitgebreide 'casual' serie?

  A5 Series
C5 Series
TNF Casualwear

De winnaar van deze prijsvraag was Christian den Bieman.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door The North Face Nederland (CJ Agencies).


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]