foto

Goodies: The North Face Off Chute 18

Ken je de Off Chute 25 nog die vorig jaar in 'In de kijker' werd besproken? Een behoorlijk populaire rugzak onder zowel skiërs en snowboarders als de winter-hikers. Daarom stelde The North Face voor deze prijsvraag de kleine broer van deze rugzak, de Off Chute 18, als prijs ter beschikking.

The North Face Off Chute 18Net als diens grote broer is de Off Chute 18 zeer geschikt voor wintersporters. De skis kunnen namelijkop eenvoudige manier worden bevestigd en dus is de pack zeer geliefd onder toerskiërs. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Off Chute 18 een inhoud van 18 liter.

Verder is de Off Chute 18 natuurlijk uitgevoerd met allerlei handige features als gear-loops om klein materiaal aan te hangen, twee grote voorvakken, een speciaal vak voor je sneeuwschop en uiteraard een speciale opening voor detube van je hydration-pack.

De Off Chute 18 van The North Face is gemaakt van stevig 420D nylon en 840D nylon. De ritsen zijn :#10 YKK, dus extra goed bestand tegen de ruige omstandigheden van winterhiken en toerskiën.

De The North Face Off Chute 18 heeft een gewicht van 1360 gram en heeft als afmetingen 53 cm x 33cm x 15cm.

Om de The North Face Off Chute 18 van deze prijsvraag te winnen moest je een bezoek brengen aan de site van The North Face om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Het The North Face Athlete team bestaat uit een groep getalenteerde sporters die samenwerken met de R&D-afdeling van The North Face. In dit athlete Team zit ook een Nederlandse sporter. Welke?

  Hans van der Meulen
Katja Staartjes
Wilco van Rooijen

De winnaar van deze prijsvraag was Willem Ligtenberg.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door The North Face Nederland (CJ Agencies).


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }