foto

Goodies: The North Face Chugach 25 Board

Was je ook zo onder de indruk van de Off Chute rugzak die in augustus in 'In de kijker' te bewonderen was? Dan had je in oktober zeker mee willen doen aan de maandelijkse prijsvraag. Deze maand kon je namelijk een Chugach 25 Board rugzak van The North Face winnen. Een rugzak die speciaal is gemaakt voor de winterhikes die op een snowboard naar beneden willen suizen na een dagje omhooglopen door de sneeuw.

The North Face Chugach 25 BoardDe Chugach 25 Board bezit dezelfde kwaliteiten als de eerder besproken Off Chute: hij bezit extra ruimte voor bijvoorbeeld je pickel en sneeuwschep, heeft zijvakken voor drinkflessen of klein materiaal en heeft een speciaal vaak voor je waterzak. Maar wat de Chugach 25 Board weer zo speciaal maakt is het nieuwe Fly-Trap systeem om je board mee te bevestigen.

Het Fly-Trap systeem zorgt ervoor dat bij het bevestigen van je board tevens de inhoud van de rugzak compacter bij elkaar wordt gedrukt. Het gevolg hiervan is dat de board steviger bevestigd zit en ook veel stabieler blijft zitten tijdens het lopen.

Wilde jij kans maken op deze Chugach 25 Board rugzak van The North Face, dan had je de site van The North Face moet bezoeken om het antwoord te zoeken op de volgende vraag:

De Chugach 35 board is één van de rugzakken uit een bepaalde serie. Hoe heet die serie rugzakken?
  Multi-Day Packs
Winter Packs

Technical Packs

De winnaar van deze prijsvraag is Michiel Aubel. Hij heeft de rugzak inmiddels thuisgestuurd gekregen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door CJ-Agencies, importeur van The North Face in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-06-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]