foto

Goodies: win een Trangia Tundra III duossal pannenset

Trangia Tundra III duossal pannensetEen goed pannenset kost vaak een behoorlijke duit. Prijzen van meer dan 10 Euro per pan zijn niet ongewoon en dus wordt er vaak op pannensets bespaard. Een goede reden dus om een goed pannenset weg te geven via de site: een Trangia Tundra III duossal pannenset ter waarde van Euro 55,-.

Duossal is een combinatie van aluminium en roestvrijstaal (RVS). De binnenkant van de pannen is uitgevoerd in RVS, zodat de bodem krasvrij en sterk is, terwijl de buitenkant van de pannen is uitgevoerd in aluminium voor een betere warmtegeleiding. Het set dat je kunt winnen, het Tundra III set, bestaat uit 3 pannen: een 1,5 en een 1,75 liter sauspan en een koekenpan met een diameter van 20 centimeter. Uiteraard wordt het set compleet geleverd inclusief een deksel, draagtas en knijptang om de pannen vast te pakken.

Om kans te maken op het Tundra III Duossal pannenset zou je de site van Trangia moeten bezoeken om het antwoord op de volgende vraag te vinden:
Afgelopen jaar vierde Trangia feest in verband met het ... -jarig bestaan van de bekende Trangia-stove. Hoeveel jaar bestond de Trangia-stove vorig jaar?
25 jaar
50 jaar (het juiste antwoord dus)
75 jaar

De winnaar van deze prijsvraag was Toon van Herwijnen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RB Agenturen, de distributeur van o.a. Trangia.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }