foto

Goodies: Vaude Splash Air

Steeds meer hikers gaan tegenwoordig ook op de mountainbike de buitenlucht in en daarom werd deze keer speciaal voor deze hikers/bikers een rugzak weggegeven die ideaal is om te dragen tijdens het biken: de Splash Air van Vaude.

Vaude Splash AirDe Splash Air is een 20 plus 5 liter backpack, uitgevoerd met het 'Aeroflex Suspension System'. Door een kleine ruimte vrij te houden tussen de rug en de pack ontstaat er een betere ventilatie en zit de pack dus comfortabeler op je rug. Voor bikers die liever willen dat de pack dichterr op hun rug zit (bijvoorbeeld bij veel lastige manoeuvres) of langer onderweg zijn en dus meer materiaal meedragen in hun pack, is er ook de Splash Vent. Deze is uitgevoerd met het 'Vent-Tex suspension system': een mesh-laag die ook een goede ventilatie mogelijk maakt, maar dichter tegen de rug van de drager aan ligt.

De Splash Air is uitgevoerd met F.L.A.S.H. (Floating Length Adjustable Shoulder Harness), waardoor de schouderbanden beter kunnen worden afgesteld op de lichaamsbouw van de drager. Ook is de Splash Air voorzien van een geïntegreerde regenhoes, mesh zijvakken, een borstband, gepolsterde heupsteunen, een mesh organizer in het voorvak en een houder voor een kleine zaklamp.

De Splash Air kost in de winkel Euro 72,50, maar jij kon 'm met deze prijsvraag winnen! Daartoe moest je de site van Vaude Benelux bezoeken om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Vaude kwam nog niet zo lang geleden met een revolutionaire serie sneldrogende spijkerbroeken op de markt. Inmiddels is deze serie al legendarisch, maar hoe heet het ook al weer?

  Vaude DryJeans
Vaude OutdoorJeans
Vaude TopJeans

De winnaar van deze prijsvraag heeft zich niet gemeld en dus is de prijs niet vergeven.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Vaude Benelux.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }