foto

Goodies: win een Vaude Tonga

De Tonga is de stevige reispartner die je zoekt als je je spullen op een handige, maar degelijke manier wilt meenemen op reis. Is hij te zwaar, dan neem 'm aan de hand op z'n wieltjes en anders kun je 'm gewoon over je schouder hangen.

Vaude TongaDe Tonga zit eigenlijk tussen een gewone rugzak en een koffer in: hij heeft namelijk schouderbanden voor comfortabel dragen, maar is tevens uitgeoverd met een stevige hangreep en wieltjes voor het geval het je allemaal te zwaar is. Met een inhoud van 60 liter kun je meer dan genoem spullen in kwijt voor weken vakantieplezier. Een bijkomend voordeel vind je in de vele zijvakken: hierin kun je de zaken opbergen die je graag bij de hand wilt houden zoals paspoort of een kaart of leesboek voor onderweg.

Een probleem van veel reizen of het maken van lange reizen is vaak dat je reistas het behoorlijk zwaar te verduren krijgt. Niet alleen door het duw- en trekwerk op bijvoorbeeld de luchthaven of in het bagageruim van de bus, maar ook door het weer. De Tonga wordt er echter niet warm of koud van, hij is immers gemaakt van stevig 600D/210D Diamond RipStop. En als dat niet genoeg is kies je gewoon voor de nog stevigere versie, welke is gemaakt van het sterke Tarpolin (dat je kunt vergelijken met het zeil dat op vrachtwagens wordt gebruikt).

De winnaar van de prijsvraag bepaalt zelf welke versie hij/zij wil ontvangen: die van Diamond ripstop polyester of van Tarpolin.

Maar dan moest je wel even een bezoek brengen aan dan de site van de Vaude Store Nederland om het antwoord te vinden op de volgende eenvoudige vraag:

Onlangs werd deze eerste Vaude Store van Nederland geopend. Maar waar is hij gevestigd?

  Amsterdam
Bergen op Zoom
Breda

De winnaar van deze prijsvraag was Sander Vermolen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Vaude Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }