Wenger

Goodies: win een Wenger Ranger

Wenger RangerWenger heeft een jarenlange traditie als het gaat om het maken van echte Zwitserse officiersmessen. Vakmanschap, kwaliteit en praktische toepasbaarheid zijn kernwoorden als je het hebt over de vele verschillende messen van deze Zwitserse messenfabrikant. Ook de Ranger-serie is hier geen uitzondering op en maakt al jaren deel uit van het steeds groter groeiende assortiment (zak)messen.

De ergonomische grip, het gepatendeerde beveiligingssysteem, het extra lange zaagblad, de multi-functionele tang en de soms vergeten kurkentrekker zijn allen eigenschappen die de Ranger tot een prima mes maken voor hikers, bikers en andere buitensporters.

In de laatste maand van het afgelopen jaar was de prijsvraag wel erg makkelijk:

Wenger is niet alleen bekend van de Zwitserse officiersmessen, maar ook van de:
Zwitserse ski-brillen
Zwitserse horloges
Zwitserse waterfilters

Omdat het antwoord op deze vraag wel erg makkelijk was te vinden op de site van Wenger waren er behoorlijk veel goede inzendingen. Uit al deze goede inzendingen is Jasper Holl geloot als winnaar. Hij heeft de Wenger Ranger inmiddels thuisgestuurd gekregen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }