foto

Goodies: X-400 van X-Optics

X-Optics is een Nederlands bedrijf dat sinds jaren in het buitenland bekend staat om hun verrekijkers en nachtkijkers van hoge kwaliteit. Sinds afgelopen jaar is X-Optics ook in Nederland zelf verkrijgbaar (onder andere bij Bever Zwerfsport) en kun je dus zelf zien hoe goed hun kijkers zijn. Speciaal voor Hiking-site.nl stelde X-Optics een X-400 kijker ter beschikking voor de eerste Goodies-prijsvraag van dit jaar.

X-400 van X-OpticsDe X-400 is een zeer robuuste kijker die bestemd is voor de zwaarste weersomstandigheden. Net als de meeste kijkers van X-Optics is hij waterdicht, mistbestendig en gevuld met gas. Bovendien is hij uitgevoerd met BaK 4 prismas, voor een betere helderheid en zijn de lenzen Fully Multi Coated. Deze lenzen zijn overigens groen van kleur zodat het beeld veel helderder is dan bij andere kijkers. DE X-400 is verkrijgbaar in zowel 8x42 als 10x42 en heeft een gewicht van respectievelijk 680 of 690 gram.

Wilde jij de X-400 van X-Optics graag winnen, dan moest je de site van X-Optics bezoeken om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

De X-400 kan al op zeer korte afstand scherp gesteld worden. Wat is die ('Near Focus') afstand?

  1 meter
2 meter
3 meter

De winnaar van deze prijsvraag was Frans Heuvelmans.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door X-Optics.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }