foto

Goodies: X-Socks Hiking Active pakketten

X-Socks is inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van buitensporters: dit vernieuwende sokkenmerk maakt gebruik van zelf ontwikkelde technologieŽn en materialen en is in een periode van 25 maanden inmiddels 11 keer als testwinnaar uit de bus gekomen in vergelijkende onderzoeken van toonaangevende sporttijdschriften.

X-Socks Hiking Active pakkettenX-Socks maakt zoals gezegd gebruik van zelf ontwikkelde technologieŽn. Om er maar een paar te noemen:

AirConditioning Channel
Een vanonder de voetzool langs de binnenzijde van de voet en het onderbeen lopend luchtkanaal dat bij elke stap de vochtige, warme lucht uit de schoen afvoert en verse lucht aanvoert om blaarvorming en oververhitting te voorkomen.
ToeTip Protector
Een ingebreide schokdemper van holvezelmateriaal aan de voorzijde van de sok die de tenen beschermt bij veelvuldige aanraking met de binnenzijde van de schoen.
Traverse AirFlow Channel System
Een meer verfijnde variant van de AirConditioning Channel technologie, waarbij tijdens de voetlanding een actief pompeffect ontstaat dat de verversing van de lucht in de schoen extra stimuleert.
X-Cross Bandage
Een ingebreide X-vormige versteviging aan weerszijden van het enkelgewricht die extra steun en stabiliteit verleent aan deze blessuregevoelige schakel tussen voet en onderbeen.
Sinofit Footbed
Gebaseerd op SilverNodor, een bijzonder materiaal dat wordt toegepast in de voetzool, bestaande uit sterk gelust polyamide met een mantel van 99,9% puur zilver. Terwijl het veerkrachtige breisel zorgt voor aanvullende schokdemping en het eerdergenoemde pompeffect genereert, voorkomt de zilverbekleding dat vocht geabsorbeerd wordt door de vezel. Omdat de huid alleen in contact komt met het zilver krijgen bacterieŽn geen kans om vat te krijgen op de gevoelige voetzool.

Om dit alles zelf uit te proberen stelde X-Socks speciaal voor deze prijsvraag een Hiking Active pakket samen, bestaande uit: Trekking Light, Trekking Airforce One, Mountainbike waterrepellent en Running Short (gezamenlijke winkelwaarde bijna 70 Euro!). Er werden twee pakketten beschikbaar gesteld: een damespakket en een heren pakket.

Om zo'n X-Socks Hiking Active pakket te kunnen winnen moest je even een bezoek brengen aan dan de site van X-Socks om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

X-Socks is dermate zeker van hun eigen producten dat ze garantie geven op hun sokken. Hoe lang geldt die garantie?

  Garantie op sokken? Dat bestaat niet!
1 jaar
2 jaar

De winnaars van deze prijsvraag waren Maaike Libregts en Marcel Kos.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Marsch Sportswear, de importeur/distributeur van X-Socks sokken in Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-04-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]