foto

Goodies: Ajungilak Kompakt

Er zijn voor zover mij bekend geen andere slaapzakken te vinden die maar liefst drie achtereenvolgende jaren het predikaat 'Gear of the Year' meekregen van het vooraanstaande Duitse blad Outdoor. De kompakt van Ajungilak heeft deze eer wel en jij maakte deze keer kans om 'm te winnen in de Goodies-prijsvraag.

Ajungilak KompaktDe Kompakt is een 3-seizoenen slaapzak die bijzonder klein kan worden gecomrpimeerd. Het buitentijk bestaat uit MLT Performance, de vulling uit MTI Performance. MLT Peformance is een ripstop nylon die bekend staat om het zeer lage gewicht, de zeer goede comprimeerbaarheid en de hoge duurzaamheid. De MTI Performance vulling heeft dezelfde kenmerken: licht van gewicht, sterk comprimeerbaar en zeer duurzaam.

Er is inmiddels een complete Kompakt-serie. Eerder kon je al lezen over de Kompakt Summer die in 'In de kijker' stond op deze site. Maar zo is er bijvoorbeeld ook een speciale winter-, spring-, en een comfort-versie.

Om de Ajungilak Kompakt van deze prijsvraag te winnen moest je een bezoek brengen aan de site van Ajungilak om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Naast de al genoemde product-kenmerken is de Kompakt ook zo gewild vanwege het brede temperatuurbereik. Maar wat is het bereik eigenlijk?

  +22°C - -7°C (EN 13597 waarde)
+22°C - -15°C (EN 13597 waarde)
+22°C - -18°C (EN 13597 waarde)

De winnaar van deze prijsvraag was Ria Oosting.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RB Agenturen, de importeur van Ajungilak.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]