foto

Goodies: win een CamelBak Ventoux

In het thema-artikel dat deze maand op de site staat over gevaren tijdens het bergwandelen kun je nog lezen hoe belangrijk het is om vaak en genoeg te drinken. Met de Ventoux van CamelBak zal dat nooit meer een probleem zijn, want deze daypack heeft niet alleen ruimte voor ruim 20 liter aan materiaal, maar ook een ingebouwde waterzak van maar liefst 3 liter inhoud.

CamelBak VentouxAls geen ander weten ze bij CamelBak hoe belangrijk het is om genoeg te drinken tijdens het sporten. CamelBak heeft een zeer ruim assortiment van hydrationpacks/waterzakken, vaak voor elke aparte sport-discipline een ander model. De Ventoux is bijzonder geschikt voor mountainbikers en hikers.

De Ventoux is voorzien van een waterzak met een capaciteit van maar liefts 3 liter. Ruim voldoende dus om een stevig stuk te biken of te hiken. Bovendien is er nog ruimte voor ruim 20 liter aan ander materiaal om mee te nemen, zodat de Ventoux direct ook je daypack is. Het harnas is voorzien van gaas/mesh voor een betere ventilatie en er een speciaal vak om je fietshelm in op te bergen.

Door de extra straps blijft de inhoud van de pack netjes op z'n plaats en zit de Ventoux dus stevig en stabiel op je rug. Wel zo handig als je het nodige bochtenwerk verricht op je mountainbike of je tijdens je wandeling een stukje moet klauteren. Mocht je een overvloed aan vocht krijgen in de vorm van regen, dan kun je je spullen met een gerust hart in de Ventoux laten zitten: in het onderste vak zit een praktische regenhoes opgeborgen voor direct gebruik.

Als jij deze hydrationpack ter waarde van ruim 100 Euro wilde winnen moest je het antwoord op de volgende vraag zoeken op de site van CamelBak zelf::

Welke CamelBak is het meest geschikt voor een daghike van 2-3 uur met weinig extra materiaal?

  Day Star
Moxie
Peak Bagger

De winnaar van deze prijsvraag is J. Staekenborg.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RA Company (Importeur van CamelBak in de Benelux).

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }