foto

Goodies: win een Coleman Epsilon 2 trekkerstent

De Epsilon 2 van Coleman is een ultra compacte en stabiele trekkerstent die met zijn lage gewicht en kleine pakvolume zo mee kan in de rugzak. Eerder dit jaar kon je in 'In de kijker' al iets lezen over over de Epsilon 3, de grote 3-persoons versie uit de Epsilon-serie.

Coleman Epsilon 2 trekkerstentDe Epsilon 2 is met zijn 2,5 kilo een prima tent om mee te dragen in je rugzak tijdens meerdaagse hikes. Het pakvolume van de Epsilon 2 bedraagt slechts 36x17.5cm, dus hij kan bij veel rugzakken gewoon in het onderste vak worden gepakt.

Erg handig aan de Epsilon 2 is het feit dat je 'm aan zowel de voor- als de zijkant kunt openen. Op die manier kun je dus gemakkelijk de tent in- en uit gaan zonder dat je over je spullen heen hoeft te stappen. De voortent is ruim genoeg om in te koken en binnen in de tent heb je een zithoogte van ongeveer een meter. Net voldoende dus om rechtop te kunnen zitten.

De stokken zijn gemaakt van Duraluminium 7075 (T9), het doek van Polyester Diamond Ripstop met een 4000 mm PU coating en afgeplakte naden, de binnentent van ademend Polyester 185T en gaas. Het grondzeil bestaat uit een nylon PU-deklaag (7000 mm).

Had jij de Epsilon 2 graag in het bezit willen krijgen? Dan had je mee moeten doen aan deze prijsvraag! Daartoe had je de site van Coleman moeten bezoeken om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

De Epsilon 2 beschikt -net als andere tenten uit de Adventure-serie van Coleman- over een bijzonder ventilatie-syteem. Hoe heet dat systeem?

  VariFlo Systeem
VentiFlo Systeem
WeatherTec Systeem

De winnaar van deze prijsvraag is Koen Demarest.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Coleman Benelux.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]