foto

Goodies: Cursus landschapsfotografie

In de eerste maand van dit jaar beet de SNP Outdoor school de spits af met het beschikbaar stellen van gratis deelname aan een cursus landschapsfotografie in Broek in Waterland ter waarde van 90 Euro.

Cursus Landschapsfotografie SNP Outdoor SchoolHet maken van foto's tijdens een hike is voor velen dé manier om later nog eens weg te dromen bij het doorbladeren van foto-albums of het bekijken van de uitvergrotingen aan de muur. Maar dan moet je natuurlijk wél weten hoe je niet iets verder komt dan het standaard 'vakantie-kiekje'.

Tijdens de cursus landschapsfotografie van SNP Outdoor School leer je om in alle omstandigheden goede foto's te maken tijdens je tochten. Zaken als compositie en kleur worden eerst besproken tijdens een theorie-gedeelte, waarna je met een beroepsfotografe de natuur intrekt om het geleerde in de praktijk te brengen. Je foto's worden nog dezelfde dag ontwikkelt, afgedrukt en besproken.

Door het juiste antwoord (IJsland) te geven op onderstaande vraag maakte je kans op gratis deelname aan deze Fotografie-cursus.
Naast cursus landschapsfotografie in Broek in waterland worden er door SNP Outdoor School ook dergelijke cursussen in het buitenland gegeven. In welk land bijvoorbeeld?
  Duitsland
Spanje
IJsland

De winnaar van gratis deelname van de cursus op 5 april was: Jan Tito.

Cursus-informatie
De te winnen cursus vindt plaats op 5 april. Je dient zelf in het bezit te zijn van een spiegelreflex-camera, omdat je je eigen camera tijdens de cursus zult gebruiken. Naast deelname aan de cursus krijg je tevens gedurende de dag koffie/thee en een lunch aangeboden. Ook zijn de kosten voor een testfilm en ontwikkeling inbegrepen en krijg je een exemplaar van het boek 'Fotograferen onderweg'.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door SNP Outdoor School.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 10-07-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]