foto

Goodies: Techtrail Loft

Je kon deze maand reeds lezen over de Alterra van Techtrail in 'In de kijker'. Uit dezelfde serie Altiware komt ook de Loft: een outdoorhorloge mét hartslagmeter.

Techtrail LoftDe Loft is een vrij compleet outdoorhorloge met onder andere een barometer, hoogtemeter en stopwatch. Maar het bijzondere aan dit horloge is de hartslagmonitor: ECG-nauwkeurig meet deze je hartslag vóór, tijdens en na het buitensporten.

Middels in te stellen hartslagzones kun je vervolgens meten in hoeverre je hartslag te snel is al naar gelang hetgeen je doet. Deze zones kun je tot op de hartslag per minuut nauwkeurig instellen en achteraf kun je exact aflezen in hoeverre je hartslag binnen de verschillende zones viel. Zowel zichtbaar als hoorbaar wordt ook duidelijk gemaakt als je hart bijvoorbeeld te snel te keer gaat, zodat je je snelheid of inspanning hieraan kunt aanpassen. Bovendien is de Loft waterdicht en kun je de batterij (net als bij alle andere outdoorhorloges van Techtrail) zelf vervangen.

Handig om te weten: de hartslagmeter is compatible met de meest gangbare systemen die ook binnen sportscholen worden gebruikt. Je kunt je Loft dus ook prima voor het fitnissen gebruiken om je conditie op peil te brengen of te houden.

Om het Loft outdoorhorloge van Techtrail te kunnen winnen moest je even een bezoek brengen aan dan de site van de importeur van Techtrail om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Techtrail maakt niet alleen outdoorhorloges maar ook nauwkeurige digitale stappentellers: Techtrail Fitware. Één model is zelfs uitgevoerd met een radio-ontvanger. Hoe heet dat model?

  Fitware Audio
Fitware FM
Fitware Radio

De winnaar van deze prijsvraag was J. Krijbolder.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-04-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]