foto

In de kijker: Lowe Alpine Travel Trekker Pro 70+17

Lowe Alpine introduceert dit jaar een volledig nieuwe serie Travel rugzakken en reistassen. De Travel Trekker Pro 70+17 is hiervan één van de toppers: een rugzak speciaal voor actieve reizigers. De Travel Trekker Pro is bovendien voorzien van een extra daypack voor korte uitstapjes.

TFX travel

Lowe Alpine Travel Trekker Pro 70+17De Travel Trekker Pro van Lowe Alpine is voorzien van een TFX travel rugpand. Dit systeem combineert zeer comfortabel dragen met makkelijk weg te werken schouderbanden en heupband als ze niet nodig zijn. Het rugpand is in lengte verstelbaar volgens het bekende kleurensysteem van Lowe Alpine, waarbij je de lengte van je rug gemakkelijk kunt meten in de winkel en vervolgens de rugzak op exact de juist lengte kunt instellen. De heupband volgt de op- en neergaande bewegingen van de heupen tijdens het lopen en als je de rugzak bijvoorbeeld voor een vliegreis op de transportband moet leggen, dan kun je de heupband volledig omhoog klappen en wegwerken.

Features voor de wereldreiziger

Travel Packs zijn speciaal ontwikkeld om te tegemoet te komen aan de groeiende vraag van mensen die een rugzak mee willen nemen op hun reis met vliegtuig of bus. Enerzijds moet de rugzak comfortabel zitten tijdens het lopen, maar anderzijds is het belangrijk dat de rugzak zich ook zonder problemen in een bagagevak of op de transportband kan worden geplaatst. Bovendien is het van belang dat er in de rugzak voldoende aparte vakken zijn om alles ordelijk in op te kunnen bergen. De Travel Treker Pro is daarom onder andere voorzien van veel interne vakken en compressiebanden om alles binnen in de rugzak netjes op z’n plek te houden. De riemen kunnen veilig worden opgeborgen zodat ze nergens achter blijven hangen op bijvoorbeeld de transportband op de luchthaven en toegang tot alles is gemakkelijk dankzij slim geplaatste ritsen.

Extra daypack in de clamshell pouch. Volledig weg te klappen heupband. Bevestigingspunten voor een rugzak op de buik. Interne vakken.

Comfort tijdens het lopen

Het voordeel van een Travel Pack van Lowe Alpine is dat ze het gemak van een reistas met het comfort van een rugzak combineren. Het TFX Travel systeem is al genoemd, maar er zijn bijvoorbeeld ook legio reizigers die behoorlijk veel moeite moeten doen om een kleine rugzak op de buik te dragen. Met de Travel Trekker Pro heb je dat probleem niet: op de schouderbanden zijn namelijk speciale bevestigingspunten geplaatst om ook het dragen van een kleine tas op de buik te vergemakkelijken. Je fles drinken kun je in het zijvak kwijt en mocht het onverhoopt tijdens het lopen gaan regenen, dan trek je de standaard bijgeleverde regenhoes gewoon over de rugzak om alles netjes droog te houden.

Inclusief extra daypack

De travel Trekker Pro is uitgerust met een extra daypack voor de korte dagtrips vanuit het hotel of vanaf de camping. Deze TT Pro Pod heeft een inhoud van 17 liter, ruim voldoende dus voor een dagje de stad in. De daypack is voorzien van zijvakken, interne opbergvakken, een MP3-vak en pennenhouder. De daypack zit tijdens het lopen met de Travel Trekker Pro overigens veilig opgeborgen in een zogenaamde ‘Clamshell pouch’. Deze schelpvormige constructie zorgt er niet alleen voor de daypack stevig op z’n plek blijft, maar ook dat hij veilig is voor vlugge vingers als je toevallig een drukke straat door moet met je rugzak op je rug.

Materialen, kleuren en gewicht

DE Travel Trekker Pro is gemaakt van N630 Nylon en 1680 Poly Ballistic Nylon. Deze travelpack is verkrijgbaar in de kleurcombinaties Graphite/Phantom Black en Truffle/Phantom Black. Het lege gewicht van de Travel Trekker Pro is 3,5 kg.

Ook als damesmodel

Er is ook een Travel Trekker Pro ND 60+16 beschikbaar, speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke wereldreizgers. Deze is verkrijgbaar is 3 verschillende kleurcombinaties en heeft dezelfde features als het herenmodel.

Adviesverkoopprijs

De verkoopprijs van de Lowe Alpine Travel Trekker Pro 70+17 is EURO 289,95. Het damesmodel kost EURO €279,95.

Verkrijgbaarheid

De Lowe Alpine Travel Trekker Pro 70+17 is verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken. Winkels die Lowe Alpine nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Lowe Alpine Benelux BV in Leusden.

Meer informatie

Voor meer informatie over Lowe Alpine in het algemeen kun je ook de site van Lowe Alpine zelf bezoeken.

Voor meer informatie over rugzakken kun je terecht in de materialen-rubriek van deze site.

Recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-06-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]