foto

In de kijker: RUBYTEC Sports-towel

De RUBYTEC Sport-towel is een compacte, lichtgewicht handdoek met een bijzonder groot droogvermogen. De handdoek is samengesteld uit ultradunne microvezels (85% polyester en 15% nylon) en wordt op een speciale manier behandeld om het bijzondere drogend vermogen te verkrijgen.

RUBYTEC sports-towelOmdat de handdoek naast het grote droogvermogen ook nog eens heel klein is op te vouwen en daarbij amper iets weegt, is naar mijn idee dit stukje technologisch stof de ideale handdoek voor in de rugzak.

Alle kenmerken van deze sports-towel op een rijtje:

  • Ultradun en dus licht in gewicht
  • Zeer groot droog- of absorptievermogen
  • Staat water ook weer makkelijk af (sneldrogend)
  • Neemt vuil makkelijk op en is makkelijk te wassen
  • Het materiaal voelt zacht aan en pluist niet

De handdoek is in de winkel verkrijgbaar in twee formaten (60x120cm en 40x90cm) en in twee kleuren (lichtgroen en lichtblauw). De gemiddelde winkelprijzen liggen rond de 30 gulden voor de kleine, en net onder de 60 gulden voor de grote handdoek.

Mocht jij ook een RUBYTEC Sports-towel willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die de handdoek nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Robijns BV in Aalsmeer (0297-383200).

Recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 06-06-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }