foto

In de kijker: Wenger Swiss Pocketgrip

Het nieuwe multi-functionele mes van Wenger: de Swiss pocketgrip. Een robuust mes, met naast onder andere de gebruikelijke mes, zaag en blikopener tevens een stevige tang en een (universeel) bitsetje.

Wenger Swiss PocketgripHet mes is bijzonder geschikt voor de buitensporter die iets meer zoekt dan de gebruikelijke combinatie van een tang en een mes. Met de Swiss Pocketgrip heb je namelijk naast een bijzonder mes van hoge (Zwitserse) kwaliteit tevens een uitermate stevige tang. Omdat de tang volledig is geïntegreerd in het heft van het mes, kun je er ook nog eens veel kracht mee zetten. Daarnaast zorgt het bitset voor een ruim assortiment van schroevendraaiers.

Alle kenmerken van dit 'alles-in-één-mes' op een rijtje:

  • groot mes, houtzaag, ijzerzaag, ijzervijl, blikopener, schroevendraaier, flesopener, priem, tang, pincet, tandenstoker, bitsetje bestaande uit 6 bits)
  • mes van de bekende Zwitserse kwaliteit: scherp, duurzaam en uiteraard roestvrij staal
  • verkrijgbaar met twee verschillende soorten tangen (blunt-nose of needle-nose)
  • wordt geleverd met stevige riemhoes van cordura

Het mes is juist voor buitensporters geschikt omdat je er naast de gewone snijwerkzaamheden ook zeer gemakkelijk reparaties mee kunt uitvoeren. Hierbij kun je denken aan het repareren van de sluitingen van je stijgijzers tot het verbuigen van sluitingen van je rugzak zodat ze beter werken.

De verkoopprijs van de Wenger Swiss Pocketgrip is Hfl. 139,95. Voor dat bedrag krijg je er dus ook de beschermhoes voor aan je broekriem bij.

Mocht jij ook een Wenger Swiss Pocketgrip willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die de Swiss Pocketgrip nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Robijns BV in Aalsmeer (0297-383200).

Meer over messen lees je in de materialenrubriek

Meer over Wenger kun je vinden op de site van Wenger: http://www.wenger-knife.ch/

Recente nieuws-items met betrekking tot Victorinox Delémont:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 21-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }