Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Wenger EvoWood: Milieuvriendelijke messen van Zwitserse bodem

Wenger EvoWood: Milieuvriendelijke messen van Zwitserse bodemMet de nieuwe serie 'EvoWood' houten messen heeft het innovatieve merk Wenger wederom iets nieuws aan de collectie kunnen toevoegen. Gemaakt met dezelfde hoge kwaliteit van de andere Wenger-messen, is elk EvoWood-mes bijzonder door de onderscheidende handgrepen gemaakt van origineel Zwitsers Walnotenhout.

De individuele nerf van het hout maakt elk exemplaar uniek. De houten schalen zijn qua vorm identiek aan de ergonomische schalen van de in 2005 gelanceerde Evolution-serie. Deze ergonomische rondingen van de Evolution-serie, die onder meer voor een betere en veilige grip zorgen, kunnen gezien worden als de nieuwe standaard van de Swiss Army Knives.

De EvoWood-messen worden op een ecologische manier geproduceerd. De schalen zijn gemaakt van Zwitsers walnotenhout, dat in andere productieprocessen als afval overblijft. Een logische ontwikkeling omdat Wenger als outdoorbedrijf en als lid is van de ‘Association for Conservation’ zich inzet voor de bescherming van het milieu. Klanten die een EvoWood-mes aanschaffen, krijgen niet alleen een topkwaliteit Wenger-mes, maar maken daarmee een duidelijk statement voor hun respect voor het milieu.

De EvoWood-reeks, bestaat uit vier verschillende modellen met populaire functies als mes, houtzaag, schaar, tang, universele sleutel, schroevendraaiers, blikopener, kurkentrekker, priem, nagelvijl, sleutelring. Prijzen vanaf EURO 34,95.

Voor meer informatie: https://www.victorinox.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Victorinox Delémont:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.