Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Klimwandspecialist
Plaats: Nijmegen/Arnhem
Datum publicatie: 22-03-2022

Technisch Medewerker

Klimwandspecialist is al meer dan 15 jaar de toonaangevende leverancier van zgn. "artificiële klimstructuren" (klimwanden, klimtorens, touw- en hindernisbanen, klimgrepen e.d.) in Nederland en België. Onze bedrijfsactiviteiten zijn enerzijds gericht op de verkoop van producten alsook het ontwerpen, leveren en bouwen van klimwandprojecten in alle soorten en maten. Daarnaast zijn wij een serviceorganisatie die gespecialiseerd onderhoud, technische inspecties en keuringen uitvoert aan klim/adventure/touw/hindernisbaan installaties.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

TECHNISCH MEDEWERKER m/v
(min. 32 uur per week)

In deze functie wordt je ingezet voor een brede waaier aan werkzaamheden. Op hoofdlijn ben je vooral bezig met het uitvoeren van onderhoud, herstellingen en montages aan klimwanden, hindernis-banen, adventure- en torenconstructies. Tevens is er sprake van het oplossen van storingen en rapportage van bevindingen. Meestal voer je werkzaamheden uit met een vaste teamgenoot, maar af en toe werk je ook alleen, met andere collega's of met onderaannemers. De werkadressen liggen verspreid over Nederland en (incidenteel) België. Naast het praktisch uitvoeren van opdrachten, check je ook de door het bedrijfsbureau uitgewerkte werkvoorbereidingen en geef je terugkoppeling over de uitgevoerde werkzaamheden. Deze job kan zonder enige twijfel als zeer gevarieerd bestempeld worden. Onze collega's kunnen dat als geen ander beamen.
In verband met de logistieke structuur van onze organisatie zoeken wij een kandidaat die binnen een straal van 35 kilometer rond Wijchen woonachtig is. Onze opslag- en werkplaats is daar gelegen. Grotere afstand is ook bespreekbaar mits kandidaat beschikt over eigen gelegenheid om (incidenteel) materialen op te slaan en/of te bewerken.

Jouw profiel:

 • Een technische vooropleiding of aantoonbaar technische aanleg en ervaring hebben. Daarbij ben je gewend om te werken met een diversiteit aan materialen (hout, metaal, kunststof, touwwerk etc.). Specifieke vakkennis en – vaardigheid is een pré.
 • Je bent kwaliteitsbewust en beschikt over een gezonde portie creativiteit om praktische problemen het hoofd te kunnen bieden; je doorziet het waarom van toegepaste technische werkwijzen.
 • Bent in staat om zowel zelfstandig als met anderen samen te werken.
 • Ervaring hebben met werk op hoogte of anderszins "verticale activiteiten" zoals bijv. klimmen, adventure, rope acces e.d. (of bereid dit te leren).
 • Basiskennis van (Office) applicaties en omgaan met geautomatiseerde systemen is wenselijk.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving
 • Je beschikt over een rijbewijs. Bij voorkeur BE.
 • Een VOG-verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag) aanvragen mag geen probleem zijn

Wij bieden:

 • Werken binnen de entourage van een bijzonder "avontuurlijk" marktsegment
 • Ontwikkelingsmogelijkheden in een specialistisch vakgebied inclusief uitzicht op een vaste dienstbetrekking.
 • Een jong team met een informele en toegankelijke werksfeer.
 • Het salaris bedraagt afhankelijk van de ervaring min. € 2.347,- en max. € 2.883,-
 • Daarnaast een pensioenregeling, vaste onkostenvergoeding, een persoonlijk ontwikkelingsbudget.
 • Goede balans tussen werk en privé

Reageren:

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacature@klimwandspecialist.nl onder vermelding van ref. 2202/E/TM. Wij hopen deze functie op korte termijn in te kunnen vullen. Voor aanvullende vragen kun je terecht bij Frank Heinemans (Operationeel Manager) tel nr. 06 340 442 60.

Op deze vacature is een aanmeldpremie van €2000,- van toepassing.
Voor meer informatie en de spelregels kijk op de website van Klimwandspecialist: www.klimwandspecialist.nl

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 22-03-2022

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!