Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Outdoor Schoolkamp Nederland
Plaats: Zwolle
Datum publicatie: 07-03-2024

Outdoor hoofd instructeur

Buitensporten is het leukste wat er is! Als instructeur zorg jij ervoor dat een schoolkamp nóg leuker wordt. Ga jij een mooi buitensport seizoen tegemoet? waar je met je collega's in het outdoor team de deelnemers vermaakt. Dat is sportief genieten bij Outdoor Schoolkamp! Klaar voor de zomer van je leven?

Enthousiasme is het belangrijkst!

Ben jij minimaal 18 jaar, creatief, sportief, vrolijk, doordeweeks beschikbaar van april t/m oktober (m.u.v. de zomervakantie) niet verlegen en houd jij wel van een uitdaging? Kom maar op! Ben je (bijna) klaar met een sport opleidingen dan zoeken wij jou! Voor de komende seizoenen zijn wij opzoek naar iemand die meedraait in de top van de organisatie. Naast het begeleiden van outdoor activiteiten stuur jij je collega’s aan en zorg je dat het programma van ontbijt tot diner vlekkeloos verloopt. (een kok verzorgd de maaltijden, maar jij als instructeur zorgt dat alles op tijd en soepel verloopt.)

Iedereen die bij ons wil komen werken, nodigen we uit voor een trainingsdag. Geef je op door je CV met foto te mailen naar info@outdoor-schoolkamp.nl

Je verblijf tijdens het outdoor werk

Tijdens je werkperiode verblijf je op de camping/ groepsaccomodatie, uiteraard kun je als je dichtbij woont er ook voor kiezen om thuis te slapen. Je verblijft als je blijft slapen in je eigen tent of andere accommodatie.

Wat je verdient als outdoor instructeur

Natuurlijk is buitensport het leukste wat er bestaat, maar je verdient er ook nog eens lekker mee! De vergoeding is meer dan marktconform en is mogelijk met een vast aantal uren per week. De data ontvang je ruim van tevoren. We bieden je een contract van april t/m oktober, met de vakanties vrij. Dit geeft je zekerheid en ruimte in de winter ander (seizoen) werk te doe.

Kijk je er naar uit ons team te versterken? Geef je op door je CV met foto te mailen naar info@outdoor-schoolkamp.nl

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 07-03-2024

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!