foto

In de kijker: Birdland Colibri

Er is steeds meer vraag naar kleine, compacte en lichtgewicht tenten. Birdland komt met de nieuwe Colibri-serie (Colibri I en Colibri II) om in deze behoefte te voorzien.

Birdland Colibri IITwee nieuwe Birdland tenten, bestaande uit een één- en een tweepersoons uitvoering. Het model zorgt voor de perfecte combinatie tussen slaapcomfort, laag gewicht en hoogwaardig materiaal. Het dakdoek is aan de binnen- en buitenzijde voorzien van elastomer coating. Deze coating verhoogt de trekkracht en scheurweerstand van het doek. De waterdrukweerstand van het dakdoek is minimaal 2000 mm. Het grondzeil is van robuust 124 gr/m² nylon gemaakt. Het aluminium van de stokken is van een speciale legering en dankt zijn sterkte aan de toevoeging van Scandium door het aluminium.

De voordeur kan van onder naar boven geheel geopend worden, maar ook een stukje van boven naar beneden, zodat een windvrije kookhoek ontstaat. In de voorhal is voldoende ruimte voor 2 flinke rugzakken.

De Colibri tenten nader bekeken:

  • Dak hoogte : 115 cm voor Colibri I / idem voor Colibri II
  • Hal voor : 80x225/100 cm voor Colibri I / idem voor Colibri II
  • Binnentent : 215x54/115 cm voor Colibri I / 215x100/115 cm voor Colibri II
  • Materiaal : High Tenacity nylon (dak), ripstop nylon (binnentent) en Alu-SC 8,8 mm (stokken)
  • Gewicht : 1995 gram / 2280 gram

De verkoopprijs van de Colibri I is Hfl. 834,- of EURO 378,45. De Colibri II kost Hfl. 999,- of EURO 453,23

Mocht jij ook een Birdland Colibri tent willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die de Colibri tenten nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Atelier Birdland in Maarsbergen (0343-431600).

Tevens kun je de site van Birdland bezoeken voor meer info over dit merk. Meer informatie over tenten in het algemeen vind je in de materialenrubriek van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }