foto

In de kijker: Primus Himalaya Mesh Lantaarn

Een goede lamp is nodig om duidelijk op een kaart de route van de volgende dag te kunnen uitstippelen, maar bijvoorbeeld ook handig voor bij het koken of het lezen van een boek. De Primus Himalaya Mesh Lantaarn kun je hier dan ook prima voor gebruiken. Hij is licht van gewicht, bijna geluidloos en door de mesh-buitenkant ook behoorlijk stevig (in tegenstelling tot glas kan dit gaas namelijk wel vervormen, maar niet breken).

Primus Himalaya Mesh LantaarnAls je wel eens hebt geprobeerd om een route uit te stippelen op een kaart bij onvoeldoende licht, dan weet je hoe belangrijk het is dat je een goede lamp bij je hebt. Een zaklamp is niet altijd even handig en hoofdlamp vind je wellicht niet comfi zitten. Deze Primus lantaarn is dan een prima oplossing. Hij geeft namelijk een egaal wit licht (tot 25W) en gaat behoorlijk lang mee. Daarnaast 'heeft het gewoon iets' om voor de tent te zitten met een lantaarntje om te kunnen lezen in een goed boek. Met de Primus Himalaya Mesh Lantaarn lukt dat uitstekend.

De verkoopprijs van de Primus Himalaya Mesh Lantaarn is Hfl. 199,00 of EURO 90,30.

De Primus Himalaya Mesh Lantaarn is verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken. Winkels die Primus Himalaya Mesh Lantaarn nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Robijns BV in Aalsmeer (0297-383200).

Tevens kun je de site van Primus bezoeken voor meer info over dit merk.

Recente nieuws-items met betrekking tot Primus:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }