[TE KOOP AANGEBODEN] Enlightened equipment enigma quilt -12 celsius lichtgewicht


Hoi,

Hierbij verkoop ik de EE Enigma Quilt 10 degrees (12- Celsius comfortabel) geïmporteerd uit Amerika. Reden van de verkoop is dat ik helaas een vorm van loopgraafvoet heb opgelopen tijdens het hiken in Engeland en Schotland, vanwege slechte schoeisel heb ik de tocht eerder moeten afbreken en had de ijdele hoop dat het zich mondjesmaat zou herstellen. Helaas is dat niet geheel het geval en kan ik dit jaar geen grote hikingtochten meer ondernemen.

De Quilt is van Enlightened Equipment, een van de beste in kwaliteit-prijs-lichtgewicht verhoudingen in de buitensportwereld. De Quilt is twee weken gebruikt en heeft de rest van de tijd in grote witte zak gezeten, niet gecomprimeerd. De Quilt weegt 595 gram en bevat 850 cuin dons. De Quilt is altijd beslapen met een liner en uitgehangen wanneer de gelegenheid zich voordeed. De Quilt is nog niet gewassen en is daarmee nog in originele staat. De Quilt komt met straps en opbergzakken.

De Quilt kan weg voor €350,- inclusief verzending. Aanschaf was de Quilt €415,- inclusief invoerrechten(factuur aanwezig).
GetAttachmentThumbnail
GetAttachmentThumbnail
GetAttachmentThumbnail
GetAttachmentThumbnail
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Bart,

Welke maat is deze quilt (regular/ wide o.i.d.)? En ik kan je foto helaas niet zien, welke kleuren is deze quilt?
 
Oeh, mooie combinatie! Ik heb zelf al de reg/xwide, paars buiten, grijs binnen. Ik ga eens kijken of de regular breedte past en ik moet even kijken of wel een dichte footbox wil. Ik zoek nl nog wat voor mijn dochter en die slaapt vaak met haar benen buitenboord.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan