Hartkeks in het buitenland


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
E

Erik

Guest
Yo,

Tijdens mijn vakantie in Schotland (West Highland Way) ben ik eens op zoek gegaan naar (alternatieven voor) hartkeks (puur uit nieuwsgierigheid). Dat viel tegen! De meeste buitensportzaken hadden wel van die simpele mueslirepen waar je het ongeveer een half uurtje op uithoudt, maar dat was alles. Totdat ik in Fort William in de Off-the-road-fietsenzaak belandde: Ma Baker's "Giant Almond Bar", tevens verkrijgbaar in de smaken Cherry, Walnut, Cocos, Apple, Apricot, Cranberry, en nog veel meer. Een ideale mix van snelle en langzame koolhydraten, vetten, en geschikt voor vegetariers en veganisten. Een reep weegt 90 gram, en je loopt er makkelijk een paar uur op. En het smaakt tenminste ergens naar....

Eet smakelijk!

By the way, heeft iemand ervaring met de verkrijgbaarheid van "onze" hartkeks in het buitenland, of moet ik voor elke trektocht de halve Bever leegkopen?
 
Droge koekies in Spanje

Hier in Spanje (Barcelona en omgeving) heb ik tot nu toe alleen nog een soort droge koekjes kunnen vinden (die ronde die je wel eens bij de koffie krijgt). Andere zie je haast niet bij de (weinige) buitensportzaken.

Energy-bars zijn er daarentegen weer in overvloed. Alle soorten, maten en smaken kun je hier vinden voor redelijke prijzen.

Zelf neem ik mijn hartkeks nog steeds mee uit Nederland als ik daar een weekendje ben.

Groeten,

Raymond
 
Hola..

Vandaar ook eigenlijk mijn vraag naar buitensportzaken in de Alpjes. Voornamelijk ter bevoorading van het vreetspul op tocht wil ik een database-je aanleggen met adresjes qua eten. Petzls en gri-gri's kun je overal kopen, maar een fatsoenlijke boterham....

aju
 
Database-je 'vreetspul'

Wellicht is het een plan om de site uit te breiden met praktisch info als deze. Daarnaast krijg ik ook steeds meer verzoeken om eens een goed camping-adresje te geven, dus dat kan dan ook meteen worden meegenomen..

Iemand een mening/aanvulling?

Raymond
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan