Hike Trails in Nederland

Hallo allemaal,

Ik ben opzoek naar leuke wandeltrails in onze eigen landje. Ik denk dan aan routes van 3 tot 6 dagen bijvoorbeeld. Het is dan de bedoeling om van A naar B te lopen en onderweg langs paalkampeer plaatsen of van staatsbosbeheer te overnachten. Een camping is ook niet erg, maar mijn voorkeur gaat uit naar de natuur. Heeft iemand leuke suggesties en tips voor mij?
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Kijk eens naar lange afstand wandel paden die door NL gaan. Ook de zogenoemde streekroutes zijn leuk om te doen. Met een combinatie van paalkampeerplaatsen en campings kan je door heel NL lopen. En natuurlijk zoeken op deze site :)
 
Lf route bijv pieterpad of pelgrimsroute of trekvogelpad zijn mooie opties.
pieterpad en pelgrimspad misschien niet in 1 week te doen. maar in delen ook goed te doen.
zeker pieterpad is goed te doen met ov.
 
Law paden of streekpad en inderdaad. Zo is het twentepad prima met tent te doen, en het Streekpad brabantse wal is ook met wat puzzelen volledig met tent te lopen
 
Kijk eens op Wandelnet.nl
Hier vind je de genoemde wandelpaden (of 'hike trails' als je dat stoerder vindt klinken).
Alle LAW's of Streekpaden staan hier per etappe uitgetekend en beschreven. Maar je kunt er ook zelf een route samenstellen.

Succes!

Marla
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan