reisgenoten Winterhike 22feb

  • Onderwerp starter Onderwerp starter kelly hanssen
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
K

kelly hanssen

Guest
[laatste wijziging op 22-11-01 om 12:43]Hallo allemaal,

Zoals een ieder wel gezien zal hebben zijn er plannen voor een winterhike in de Ardennen waarvoor ik mij heb ingeschreven :)

Er blijkt een enorme belangstelling voor te zijn en ik lees hier en daar berichten dat de groep opgesplitst word in meerdere kleine groepen.

Ik zoek eigenlijk mensen die samen met mij, mijn broer en mijn zwager een groep willen vormen. We hebben wel eens vaker een (winter) Hike ondernomen maar hebben verder nauwelijks ervaring.
Zoek dus eigenlijk (gezellige) mensen die wat meer ervaring hebben, goed met kaart en compas overweg kunnen (en deze kennis ook graag willen overdragen ;)) en die het niet erg vinden om met minder ervaren (maar niet minder enthousiaste :))mensen een Hike te ondernemen.

afzender Kelly Hanssen

Onze voorkeur gaat wel uit naar een meerdaagse hike met wildkamperen, dus misschien een bikkel-wannabe groep?

We hebben eigen spullen en vervoer, onze leeftijden zijn 23-26-27 en we drinken graag whiskey voor het slapen gaan ;).

Als het goed is zal er na het weekeind meer duidelijkheid ontstaan over het hoe wat en waar (zie prikbord) maar misschien zijn er al mensen die wel met ons mee willen zodat we misschien al een groepje kunnen vormen.
 
Euhhhh..... ervan uitgaande dat wij op de lijst staan natuurlijk want ik las dat er een stop is gezet op de inschrijvingen :( .....
 
Had deze berichten helaas al geplaatst, maar wie zijn voorkeur voor een bepaalde groep wil uitspreken kan dat doen op het prikbord --> club hiking site.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan