Home » Winkels » Score bekijken

Ervaringen met Zwerfkei Outdoor en Travel Centre in WOERDEN

Onderstaand een overzicht van de ervaringen van bezoekers van Hiking-site.nl met Zwerfkei Outdoor en Travel Centre (Jaap Bijzerweg 10 in WOERDEN).

Scores:

Aantal inzendingen: 34

Gemiddelde totaalscore: 3.61

Gemiddelde totaalscore

Gemiddeld assortiment: 4.38

Gemiddelde score voor assortiment

Gemiddeld prijzen: 3.03

Gemiddelde score voor de prijzen

Gemiddeld service: 3.50

Gemiddelde score voor de service

Gemiddeld personeel: 3.53

Gemiddelde score voor het personeel

Geef ook jouw mening over deze winkel.


Ingrid (score: 4.00/5.00)

Hele goede afhandeling klacht. Je wordt heel vriendelijk en met veel kennis geholpen bij het kopen van producten. Heerlijk kopje koffie erbij om je helemaal op je gemak te voelen !

Scores van deze gebruiker op 23-01-2018:
Assortiment: 3  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Alex (score: 5.00/5.00)

Het gebeurt niet snel dat ik uit mij zelf een review geef, maar ik ben zo plezierig verrast over de dienstverlening en de uitleg die ik kreeg. De service die ik kreeg, waarbij een wandelstok die niet bij hen is gekocht nagekeken werd en enkele onderdelen gratis werd vervangen. De reisboeken zijn erg algemeen en voegen weinig toe. Daar zou ik een andere keuze in maken. Voor het overige: een top zaak!

Scores van deze gebruiker op 04-11-2017:
Assortiment: 5  Prijzen: 5  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Herman (score: 2.25/5.00)

Ik werd altijd goed geholpen totdat het op service aankwam. Bij delaminatie van een Arcteryx jas (650€) wordt meegedeeld dat dit niet te repareren valt vanwege huidvet. Valt ook niet onder garantie. Op mijn vraag waarom deze delaminatie dan ook op de onderzoom plaatsvindt, waar ter hoogte van mijn middel de jas nooit met huidvet in aanmerking komt, komt geen verklaring. Bovendien wordt jas normaal gewassen. Kortom slechte service/garantie van Arcteryx en van Zwerfkei. Zonde van het geld.

Scores van deze gebruiker op 05-07-2017:
Assortiment: 4  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 2


astrid (score: 3.25/5.00)

Onlangs de zwerfkei bezocht voor een wandelbroek tijdens de koopavond rond 18 uur en er was geen personeel te bekennen. Na wat gepas had ik wel wat advies nodig. Toen ik op zoek ging, bleek er 1 aardige jongen te zijn. Hij was met 2 dames bezig en wist mij te vertellen dat zijn collega's aan het eten waren. Of ik daar even op kon wachten Nou nee! Bij het wegrijden zag ik 5 personeelsleden buiten eten. Tja! Zo raak je klanten kwijt!

Scores van deze gebruiker op 20-06-2016:
Assortiment: 4  Prijzen: 5  Service/klantvriendelijkheid: 2  Personeel: 2


Ron (score: 1.75/5.00)

Haverwege het vakantie seizoen zijn bepaalde artikelen uitverkocht en niet meer leverbaar, tevens is het storend dat het personeel niet de moeite neemt de beurt volgorde van klanten in de gaten houdt de brutaalste wordt het eerst bediend.

Scores van deze gebruiker op 01-09-2015:
Assortiment: 2  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 2


Maria (score: 2.00/5.00)

Alhoewel ik in eerste instantie goed ben geholpen, werd de sfeer zuur toen ik mijn wandelschoenen moest retourneren. Ik kon alleen een tegoedbon krijgen terwijl vooraf afgesproken was dat ik mijn geld terug kon krijgen. De man die mij hielp was, in tegenstelling tot de andere medewerkers, onvriendelijk en onbeleefd. Het leek wel alsof ik hem persoonlijk gekrenkt had met mijn retour. Liever een winkel met meer service na de aanschaf voor mij.

Scores van deze gebruiker op 04-12-2014:
Assortiment: 4  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


Raoul (score: 4.00/5.00)

In 2008 kochten wij een Vaude Opera tent. Tijdens diverse vakanties brak keer op keer dezelfde tentstok. De Zwerfkei verving deze dan zonder problemen. Toen de tentstok voor de 4e keer brak werd het tijd voor een structurele oplossing. De Zwerfkei zorgde samen met de importeur kosteloos voor een vervangende niet van nieuw te onderscheiden Vaude Opera model 2011. Complimenten voor de wijze waarop de Zwerfkei onze belangen behartigde en samen met Vaude tot een uitstekende oplossing is gekomen.

Scores van deze gebruiker op 12-08-2013:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 4


EasyWalker (score: 4.75/5.00)

Uitstekende winkel, assoriment is prima. En wordt ook fijn geholpen. gewoon even vragen en het komt allemaal goed. Ook online is het top.

Scores van deze gebruiker op 24-01-2012:
Assortiment: 5  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Rianne (score: 4.75/5.00)

Altijd goed en deskundig advies. Groot assortiment.

Scores van deze gebruiker op 25-01-2011:
Assortiment: 5  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Jeroen (score: 4.00/5.00)

Was op zoek naar bergschoenen. De Zwerfkei heeft verreweg het grootste assortiment. Ben geholpen door een zeer enthousiast en kundig medewerker die ondanks de drukte echt tijd maakte om te helpen. Ik ben dus zeer tevreden.

Scores van deze gebruiker op 13-01-2010:
Assortiment: 5  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 4


Om de overzichtelijkheid te bewaren worden de rest van reacties niet getoond. In totaal zijn er 34 reacties/meningen voor deze winkel gegeven.


Geef ook jouw mening over deze winkel.


Bovenstaande meningen zijn ingezonden door bezoekers van Hiking-site.nl en zijn niet noodzakelijk de mening van de beheerder(s) van Hiking-site.nl. Bent u eigenaar van bovenstaande winkel en heeft u bezwaar tegen ingezonden meningen, dan kunt u contact opnemen met de beheerder(s) van deze website.