Home » Winkels » Score bekijken

Ervaringen met Bax Totaalrecreatie in BERGEIJK

Onderstaand een overzicht van de ervaringen van bezoekers van Hiking-site.nl met Bax Totaalrecreatie (Loo 22 in BERGEIJK).

Scores:

Aantal inzendingen: 9

Gemiddelde totaalscore: 2.64

Gemiddelde totaalscore

Gemiddeld assortiment: 3.33

Gemiddelde score voor assortiment

Gemiddeld prijzen: 2.67

Gemiddelde score voor de prijzen

Gemiddeld service: 2.22

Gemiddelde score voor de service

Gemiddeld personeel: 2.33

Gemiddelde score voor het personeel

Geef ook jouw mening over deze winkel.


Niels A (score: 2.00/5.00)

Twee keer telefonisch contact gehad over aangekochte tent. Zeer onprettige gesprekken waar men gevoerd gesprek zich 'niet kan herinneren'. En je uitgemaakt wordt voor leugenaar. Erg vijandig, niet professioneel en ronduit schofferend.

Scores van deze gebruiker op 17-08-2023:
Assortiment: 4  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


Monique (score: 2.25/5.00)

Waardeloze klantenservice! Er wordt gewoon niet naar de (mening van de) klant geluisterd. Ik kom hier NOOIT meer! Ik kom juist voor service in de winkel ipv online. Als er vervolgens met de mening van een klant niets gedaan wordt is het klaar wat mij betreft.

Scores van deze gebruiker op 05-07-2017:
Assortiment: 4  Prijzen: 1  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 3


Marije (score: 1.00/5.00)

Mijn eerste bestelling was niet goed verwerkt waardoor ik wel betaalde maar niets ontving. Ik uiteindelijk een week op het artikel moeten wachten. Bij tweede bestelling kwam ik 0,50 cent te kort voor gratis verzending maar ondanks fouten in vorige bestelling wilde ze niet klantvriendelijk zijn richting mij. Verder beschamende telefonische klantenbehandeling, niet meedenkend, me met een kluitje in het riet sturen etc Uiteindelijk heb ik mijn bestelling teruggetrokken en bij bol.com gekocht.

Scores van deze gebruiker op 05-07-2017:
Assortiment: 1  Prijzen: 1  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


dorothee (score: 2.00/5.00)

Heb een familietent gekocht van bijna 2000,00. Deze werd aan de kassa geleverd in een dichte doos van Eureka. Bij aankomst van ons vakantieadres (gelukkig Friesland ipv Zuid-Fr) bleken de tentstokken te ontbreken. Na telefonisch contact gaven ze aan dat ik de tent eerst had moeten opzetten. Na wat heen en weer bellen zouden ze het showmodel afbreken en die tentstokken ergens de volgende dag toesturen. Niet klantvriendelijk,niet meedenkend, oplossend. Via rechtsbijstand benzinekosten ontvangen.

Scores van deze gebruiker op 02-03-2017:
Assortiment: 3  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


Joris (score: 4.50/5.00)

Zeer mooie en fijne winkel met een heel groot en zeer compleet aanbod op kampeergebied en tuinmeubelen in diverse prijsklasse. Ben goed en prettig geholpen.

Scores van deze gebruiker op 25-01-2017:
Assortiment: 5  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 4


H.J Hocker (score: 3.50/5.00)

Na aanschaf van de Genua tent 2013; werden er wat te korten opgemerkt bij het opbouwen. Binnen 24 uur werden deze ter plaatse door één van de heren Bax opgelost. Na bezoek aan de leverancier Bax werd e.e.a. op uitstekende wijze toegelicht en de oplossing daarvoor aangegeven. Het betrof opening voor doorvoer pet-luifel en een tweetal artikelen. Wat de tent betreft een prachtige Nederlands ontwerp om trots op te zijn, wij zijn er blij mee!.

Scores van deze gebruiker op 26-08-2014:
Assortiment: 4  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 3


Dick Mans (score: 2.50/5.00)

Prima winkel met goed assortiment. Mooie eigen fabrikaat tenten. Jammeer alleen van de klant onvriendelijke houding. Ik heb helaas nog niet eerder een dergelijke klantonvriendelijke en vervelende houding van medewerkers meegemaakt.

Scores van deze gebruiker op 12-08-2013:
Assortiment: 4  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


paul vd heyden (score: 1.50/5.00)

Ze zeggen veel over bax maar niet alles is waar.Kortingen die per telefoon doorgeven en als je bij hun bent bestaat die korting niet. Mensen lokken onder valse opgave en dan zeggen dat de klant liegt. laat ze maar eens bij hun kijken.

Scores van deze gebruiker op 12-06-2006:
Assortiment: 1  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 2


John (score: 4.50/5.00)

Als je op zoek bent naar een gezinstent is het assortiment van Bax een absolute aanrader. Personeel met kennis van zaken. Echte tenten specialisten.

Scores van deze gebruiker op 26-02-2006:
Assortiment: 4  Prijzen: 5  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 5


Geef ook jouw mening over deze winkel.


Bovenstaande meningen zijn ingezonden door bezoekers van Hiking-site.nl en zijn niet noodzakelijk de mening van de beheerder(s) van Hiking-site.nl. Bent u eigenaar van bovenstaande winkel en heeft u bezwaar tegen ingezonden meningen, dan kunt u contact opnemen met de beheerder(s) van deze website.