Home » Goodies » Goodies in 2019 » Camelbak Eddy+ drinkfles (3x)

Goodies: win een Camelbak Eddy+ drinkfles (3x)

Camelbak Eddy+ drinkfles (3x) Overdag voldoende water drinken is goed voor de gezondheid. Als je dat dan ook nog eens doet uit een duurzame Camelbak Eddy+ drinkfles is dat ook nog eens goed voor het milieu. Je bespaart er namelijk een hoop plastic (en dus wegwerp) drinkflessen mee.

Gemakkelijk drinken en toch hermetisch afgesloten

De Camelbak Eddy+ drinkfles is er in drie verschillende maten, van 0,6, 0,75 en 1,0 liter. De fles is voorzien van een kantelbare siliconen drinktuit, welke gemakkelijk opent als je er zachtjes in bijt. Dankzij een ingebouwd rietje hoef je de fles niet te kantelen om te drinken, wel zo handig om vrij zicht te houden tijdens het fietsen of autorijden. De drinktuit sluit hermetisch af in ruststand, voor lekkende druppels hoef je dus niet bang te zijn. Bovendien is de fles voorzien van een handige draagbeugel, waarmee je de fles gemakkelijk aan een rugzak kunt hangen. Uiteraard wordt de fles volledig BPA-vrij geproduceerd, in dit geval van oersterk Eastman Tritan-kunststof.

Er zijn overigens verschillende modellen van de Camelbak Eddy+, zowel met als zonder isolatie en niet alleen in kunststof, maar ook van vacuüm RVS voor het nog beter op temperatuurhouden van je drankje.

In deze prijsvraag maakte je kans op een Camelbak Eddy+ drinkfles (3x). Het antwoord is te vinden op https://www.robijns.nl/.

Vraag: Gebruik maken van een afwasbare fles als de Camelbak Eddy+ spaart het milieu. Hoeveel plastic wegwerpflessen bespaar je gemiddeld door dertig dagen gebruik te maken van een Edddy+ fles

 


De winnaars

De winnaars van deze prijsvraag hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.