Home » Thema-artikelen » Cadeautips voor actieve buitensporters

Cadeautips voor actieve buitensporters

Ietwat teleurgesteld met de surprises van Sinterklaas? Dan ben je nog mooi op tijd om een leuke cadeau te kiezen voor de komende feestdagen. In dit artikel een overzicht van enkele cadeautips voor actieve buitensporters.

Cadeautips voor actieve buitensporters

Rubytec koffie cadeaubox

Niets is lekkerder dan na het wakker worden in je tentje genieten van een kop warme koffie. Dankzij de koffie cadeaubox van Rubytec heb je alles bij elkaar om bonen vers te malen en je koffie te zetten. De compacte isolatiemok houdt de koffie bovendien lang warm, zodat je ook alvast je tweede kop voor onderweg kunt zetten.

Cadeautips voor actieve buitensporters

Horl 2 messenslijper

Deze messenslijper is niet alleen zeer mooi om te zien, maar ook nog eens zeer gemakkelijk om te gebruiken en bijzonder effectief. Dankzjj een vernuftig magnetisch systeem en een simpele rollende slijper heb je nooit meer last van botte messen.

Cadeautips voor actieve buitensporters

Coleman 360 Light & Sound Lantern

Deze lantaarn lijkt ouderwets maar is verrassend modern. Hij geeft namelijk niet alleen licht, maar bevat tevens een bluetooth-speaker om naar je favoriete muziek te luisteren bij het licht van de lantaarn.

Cadeautips voor actieve buitensporters

Fjällräven Expedition Down Booties

Na een dag in de kou stoempen wil je natuurlijk graag je voeten alle rust geven die ze verdienen. Met de Expedition Down Booties van Fjällräven geef je ze niet alleen rust, maar kun je ze ook heerlijk warm houden voor de rest van de avond. En mocht je onverhoopt even snel de hut of tent uitmoeten, dan is dat dankzij de verstevigde zool geen enkel probleem.

Cadeautips voor actieve buitensporters

Grensverleggende sneeuwgoggles van Julbo

Of het nu op de lange latten of op sneeuwschoenen is: in de winterse bergen moet je je ogen goed beschermen. De nieuwste sneeuwgoggles van Julbo zijn uitgevoerd met een REACTIV High Contrast lens, welke zich aanpassen aan de omstandigheden van categorie 0 naar 4. Dus niet alleen beschermd tegen snijdende wind in dichte mist, maar ook tegen schadelijke UV-stralen als de zon fel in je ogen schijnt.

Cadeautips voor actieve buitensporters

Sustainable Knits-muts van Buff

Iedereen kent het merk Buff van de bekende buissjalen. Maar het merk heeft ook enkele andere producten die zeker de moeite waard zijn. Bijvoorbeeld de mutsen uit de Sustainable Knits-collectie. Deze bevatten 25% tot 95% gerecyclede materialen en merinowol, waardoor ze niet alleen bijzonder goed isoleren en je warm houden, maar ook duurzaam zijn geproduceerd.

Geïnspireerd geraakt?

Als je nog cadeaus wilt kopen voor de komende feestdagen kun je gebruik maken van de onderstaande links om zo de site te ondersteunen (op alle aankopen wordt een kleine commissie verdiend).