Home » Goodies » Goodies in 2023 » Kaarten voor de European Outdoor Film Tour 2023

Goodies: win entree-kaarten voor de European Outdoor Film Tour 2023

entree-kaarten voor de European Outdoor Film Tour 2023

Avontuur, sport en veel gevoel: De European Outdoor Film Tour is weer terug. Met o.a. Sophie Planque. De fotojournaliste gaat op de fiets op pad van Alaska naar Vuurland: Een indrukwekkend epos, dat op subtiele maar intensieve wijze de kleine momenten de volle aandacht geeft. In 972 Breakdowns gaat het om het avontuur van je leven. Vijf kunststudenten en - studentes rijden met hun Ural-motorfietsen door o.a. Rusland, Kazachstan en Mongolië naar New York en scheppen wellicht een nieuwe kunstvorm: Het Theater van de Pech. Dit theater als kunstvorm vervult zijn eigen doel en laat onverbloemd zien dat het vaak veeleer om de weg zelf gaat dan om de uiteindelijke bestemming.

Triple Edge

Alpiene sport van wereldklasse vind je in Triple Edge. Michi Wohlleben en Lukas Hinterberger vieren op de Salbitschijen (2985m) een alpiene wereldpremière en in de mountainbikefilm The Nine Wheels wil een Zwitsers gezin zich niet zomaar aan het noodlot overgeven, maar bewijzen dat sterke verbondenheid hoop biedt en zo grenzen overwonnen kunnen worden.

350 voorstellingen in negen landen

Na de première in Duitsland op 11 oktober 2023 in de Alte Kongresshalle in München is het programma met meer dan 350 voorstellingen in negen landen te zien. De duur van een voorstelling is rond 120 minuten. Inclusief toelichting en loterij duurt een geheel programma in totaal rond de tweeënhalf tot drie uur.

In deze prijsvraag maakte je kans op 3x2 entree-kaarten voor een voorstelling in Nederland. En het enige dat je hoeft te doen is aan te geven welke voorstelling je graag zou willen bezoeken. Voor elke voorstelling wordt er één winnaar gekozen die twee entree-kaarten krijgt toegestuurd. Bekijk het volledige programma van voorstellingen op https://nl.eoft.eu/nl/programme

De winnaars

De winnaars van deze prijsvraag zijn: Richard Puijk (Donderdag 26 oktober, 19:00 in Utrecht), Suzan te Brake (Zondag 29 oktober, 20:00 in Den Haag) en Theo Brouwers (Zaterdag 4 november, 20:00 in Nijmegen). Zij krijgen hun kaarten zo spoedig mogelijk thuis gestuurd per email.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Moving Adventures Medien GmbH.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.