foto

In de kijker: Adventure Food

Adventure FoodAdventure Food is zogenaamd 'expeditie-voedsel': lichtgewicht voedsel dat makkelijk is te bereiden en zeer voedzaam is. Toch is Adventure Food (overigens een Nederlands product) anders dan de meeste expeditie maaltijden: Adventure Food smaakt ook nog eens zeer goed.

Hoewel over smaak valt te twisten staat vast dat Adventure Food bestaat uit alle noodzakelijke ingediënten voor een voedzame, doch compacte maaltijd. De meeste maaltijden zijn verpakt per twee-persoons maaltijd, zodat je minder zakjes mee hoeft te nemen. Daarnaast zijn er ook diverse losse producten verkrijgbaar om je eigen combinatie te kiezen.

Het assortiment is naast de losse producten opgedeeld in kookmaaltijden (5 minuten koken), instant maaltijden (aan de kook brengen en laten dwellen) en ontbijt/lunch/dessert maaltijden (o.a. cruesli, pannenkoeken en mousse).

De belangrijkste kenmerken van de Adventure Food maaltijden op een rijtje:

  • makkelijk en zeer snel te bereiden
  • lichtgewicht en compact
  • lang houdbaar
  • brandstofbesparend
  • lekkere smaak en hoge voedingswaarde
  • tevens vegetarische maaltijden

De verkoopprijs van de Adventure Food maaltijden ligt tussen de Hfl. 3,50 (losse producten) en Hfl. 12,75 (instant maaltijden).

Mocht jij ook Adventure Food maaltijden willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die de Adventure Food maaltijden nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Adventure Food zelf.

Meer over Adventure Food vind je op site van Adventure Food of in de rubriek over persoonlijke verzorging waar een paar pagina's de verschillende maaltijden van Adventure Food bespreken..

Recente nieuws-items met betrekking tot Adventure food:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 16-04-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }