foto

In de kijker: Leatherman Wave

Leatherman is waarschijnlijk het bekendste merk als het gaat om multi-tools. Uit het assortiment van Leatherman is de Wave waarschijnlijk weer het meest bekende tool.

De Wave is een zeer complete multi-tool met veel verschillende functies. In totaal zijn dat er 17, waarvan er 4 direct zijn te gebruiken zonder eerst het tool te hoeven openen (gekarteld mes, gewoon mes, ijzer- en nagelvijl/zaag en de gewone houtzaag).

De beide messen kunnen met één hand worden geopend en meteen worden vergrendeld voor een betere veiligheid. De beide zagen/vijlen open je met behulp van twee handen, maar ook deze worden direct vergrendeld.

Leatherman Wave

De Wave ligt goed in de hand. De ronde afwerking en het feit dat de tools diep zijn weggewerkt in de beide heften, zorgt er tevens voor dat je geen pijnlijke handen krijgt als je met bijvoorbeeld de tang kracht moet zetten.

De belangrijkste kenmerken van de Leatherman Wave op een rijtje:

  • 17 functies: punttang, draadkniptang, mes, gekarteld mes, houtzaag, ijzerzaag, nagelvijl, ijzervijl, 4 verschillende schroevendraaiers, kruiskopschroevendraaier, schaar, flesopener, blikopener, ketting/koord bevestiging
  • 25 jaar garantie
  • 224 gram
  • 100% roestvrij staal
  • inclusief lederen (riem)etui

De verkoopprijs van de Leatherman Wave is Hfl. 279,-.

Mocht jij ook een Leatherman Wave willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die de Leatherman Wave nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Adola BV in Apeldoorn (055-3558044).

Meer over Leatherman vind je op site van Leatherman.

Meer informatie over multi-tools vind je in de materialenrubriek van deze site.

Recente nieuws-items met betrekking tot Leatherman:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }