foto

In de kijker: Primus Himalaya MultiFuel

De Primus Himalaya MultiFuel is de trots van Primus als het gaat om branders. Deze brander heeft reeds twee awards gewonnen (European Outdoor Award 1998 en Backpackers Editors' Choice 1998). En niet zonder reden. Deze multifuel brander mag zich namelijk echt MultiFuel noemen door het feit dat er zowel op gas als vloeistof gekookt kan worden. De brander mag zich dan wellicht niet rekenen tot de lichtgewicht branders, maar daar staat tegenover dat je ook niet bang hoeft te zijn dat deze brander je op 4000 meter in de steek laat.

Primus Himalaya MultiFuel

Het is niet voor niets dat de Himalya MultiFuel zich een echte expeditiebrander mag noemen. Onder de zwaarste omstandigheden is de brander makkelijk aan te steken en goed voor te verwarmen (bij vloeistoffen altijd noodzakelijk). Daarnaast zijn er diverse accessoires die je kunnen helpen om onder alle omstandigheden plezier van je brander te hebben ('heat pad' om gas voor te verwarmen, windscherm, warmte reflector, etc.).

De Himalaya MultiFuel komt uit de Himalaya-serie die verder nog bestaat uit de Mesh Lantern, EasyFuel en VariFuel. Allen zijn ontworpen om ook onder de zwaarste condities (Everest-expedities, winterse bergtochten, meerdaagse trektochten, etc.) steeds optimaal te blijven presteren.

De belangrijkste kenmerken van de Primus Himalaya MultiFuel op een rijtje:

  • echt multifuel, dus zowel op gas als vloeistof
  • ook geschikt voor grote door extra verstevigde panhouders
  • aan te sluiten op brandstofflesssn/blikken van diverse merken
  • zeer compact op te vouwen door wegdraaiende voetsteunen
  • nauwkeurig af te stellen brander
  • compleet met service-set
  • handig aan te steken
  • beveiligd tegen lekken van brandstof

De verkoopprijs van de Primus Himalaya MultiFuel is Hfl. 279,-.

Mocht jij ook een Primus Himalaya MultiFuel willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die de Primus Himalaya MultiFuel nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Robijns BV in Aalsmeer (0297-383200).

Meer over Primus vind je op site van Primus zelf.

Recente nieuws-items met betrekking tot Primus:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }