foto

In de kijker: Gerber Multi-Plier 600 Scout

De Gerber Multi-Plier 600 Scout is een speciaal voor de buitensportwereld ontworpen multi-tool. Door het gepatenteerde SAF.T.PLUS lock-systeem kun je veilig kracht zetten met het tool, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het dichtklapt.

Gerber Multi-Plier 600 ScoutDat de 'Scout' speciaal voor de buitensporter geschikt is, wordt onder andere duidelijk als je kijkt naar de eenvoud waarmee de tang van deze tool te gebruiken is. Met één hand kun je 'm openen en gebruiken en vervolgens ook weer in elkaar schuiven. Groot voordeel van de tang is dat je er kracht op kunt zetten zonder meteen pijnlijke vingers te krijgen. De overige tools zitten namelijk aan de binnenkant van de handvaten weggewerkt.

Uiteraard heeft de 'Scout' naast de tang nog meer functies: in totaal zijn het er 18. Hierbij zijn de kleine, maar vlijmscherpe en sterke, Fiskar-schaar en de carbide vijl de opvallendste. Het mes van dit multi-tool is zowel gekarteld als ongekarteld en dus voor meerdere doeleinden te gebruiken. De Gerber Multi-Plier 600 Scout is één van de Multi-Lock tools uit de Multiplier 600-serie van Gerber. Deze serie bestaat uit 12 verschillende modellen, waarvan elk voor een andere doelgroep is ontworpen.

De belangrijkste kenmerken van de Gerber Multi-Plier 600 Scout op een rijtje:

  • met één hand te openen en te gebruiken tang
  • eenvoudig te bedienen locking-systeem dat zorgt voor veilig gebruik
  • vlijmscherp en oersterk Fiskar schaartje
  • carbide vijl voor het aanscherpen van bijvoorbeeld vishaken
  • tools in de handgrepen weggewerkt waardoor je geen pijnlijke vingers krijgt tijdens gebruik van de tang
  • makkelijk schoon te houden en te onderhouden
  • wordt geleverd met riem-etui, maar heeft tevens een ketting-oog.

De verkoopprijs van de Gerber Multi-Plier 600 Scout is Hfl. 220,-.

Mocht jij ook een Gerber Multi-Plier 600 Scout willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die de Gerber Multi-Plier 600 Scout nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Homeij Oisterwijk BV in Oisterwijk (013-523 83 00).

Meer over multi-tools lees je in de materialenrubriek.

Meer over Gerber vind je op site van Gerber.

Recente nieuws-items met betrekking tot Gerber:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }