foto

In de kijker: Wenger Batallion Diver

De Wenger Batallion Diver is een oersterk Swiss Made horloge dat zowel tegen een stootje als slagregens kan. Het (tot 200 meter!) waterdichte horloge is van de bekende Zwiterse kwaliteit en heeft zijn sporen reeds verdient tijdens verschillende expedities.

De Batallion Diver is er zowel in een dames- als herenmodel (resp. model 72280 en model 72180, zoals op de foto getoond). De stijlvolle uitstraling zorgt ervoor dat je met dit horloge ook buiten 'de jungle' gezien mag worden.

Wenger Batallion Diver

Het horloge is naast de normale tijdsaanduiding tevens voorzien van zowel dag- als datumaanduiding. De cijfers en wijzers zijn lichtgevend, zodat je ook diep in de nacht kunt zien hoe laat het is. De all-weather band zorgt ervoor dat hij stevig om je pols zit en je je niet druk hoeft te maken om welke weersomstandigheden dan ook. Een verstelbare draairing zorgt ervoor dat je de tijd kunt bijhouden dat je onder water bent (voor duikers).

Met de Batallion Diver bevestigt Wenger dat -naast de bekende Swiss Army Knives- ook horloges van Zwitserse kwaliteit met kop en schouders boven de gewone merken uitsteken.

De belangrijkste kenmerken van de Wenger Batallion Diver op een rijtje:

  • naast tijd- ook dag- en datumaanduiding
  • verstelbare draairing
  • lichtgevende wijzers en cijfers
  • waterdicht tot een diepte van 200 meter
  • all-weather band
  • zowel verkrijgbaar als dames- en herenmodel
  • Swiss Made

De verkoopprijs van de Wenger Batallion Diver is Hfl. 359,-.

Mocht jij ook een Wenger Batallion Diver willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die de Wenger Batallion Diver nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Robijns BV in Aalsmeer (0297-383200).

Meer over Wenger vind je op site van Wenger.

Recente nieuws-items met betrekking tot Victorinox Delémont:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }