foto

In de kijker: ChaiRB New Resort

Vorig jaar kon in deze rubriek al kennismaken met ChaiRB, de zwarte stoelen die je mee kunt nemen naar de camping om lekker te kunnen rusten na afloop van een daghike. Dit jaar komt ChaiRB met enkele nieuwe modellen op de markt, waar de New Resort er een van is.

ChaiRB New ResortZoals de naam al doet denken is dit een vernieuwde versie van de 'oude' Resort. Bij dit nieuwe model is gekozen voor een comfortabelere stoel, ietwat zwaarder (3060 gram) dan de voorganger, maar nog steeds goed hanteerbaar als je met de auto naar een camping gaat om van daaruit daghikes te doen.

Het comfortabele in de New Resort zit 'm vooral in het bredere zitvlak en de verstelbare rugleuning voor de onderrug. Zeker dit laatste zal door een vermoeide hiker zeer positief worden ervaren, omdat je lekker onderuit kunt zitten om bij te komen van een zware dag met de rugzak op de rug.

Aan de achterkant van de rugleuning is een opbergvak geplaatst, zodat je de kaarten of een leesboek daar makkelijk bij elkaar kunt houden en toch altijd bij de hand hebt. Opgevouwen is de New Resort slechts 90 bij 12 cm groot, terwijl de zithoogte toch 46 cm bedraagt. Ook de hiker met lange benen kan dus prima plaatsnemen op deze zwarte brok zitcomfort.

Overigens kun je van deze New Resort verwachten wat je bij elke ChaiRB kunt verwachten: alle onderdelen los verkrijgbaar (dus repareren is geen probleem), sneldrogend en schimmelvrij doek zodat de stoel nagenoeg weerbestendig is en door de 'paraplu-techniek' is de stoel makkelijk op te zetten. Zomaar een paar kenmerken waarmee de ChaiRB-stoelen zich duidelijk onderscheiden van andere campingstoelen.

De verkoopprijs van de ChaiRB New Resort is EURO 49,95.

Helaas is ChaiRB niet meer verkrijgbaar in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }